2a divisió
Esports Futbol 24/02/2012

Al Nàstic només li serveixen els tres punts contra el Xerez per seguir pensant en la salvació

Els de D'Alessandro tenen la salvació a sis punts (Nou Estadi, 18 hores) i, tot i que amb prudència, el conjunt grana manté la idea que la permanència és possible

Efe
2 min

TarragonaEl futur del Nàstic de Tarragona passa inevitablement per guanyar el Xerez, perquè tot allò que no sigui sumar els tres punts no serveix de res a l'equip entrenat per Jorge D'Alessandro. "Estem davant d'un partit total. Hem d'aconseguir la victòria", ha sentenciat l'entrenador del conjunt grana.

L'equip, enfonsat en l'última posició de la classificació, ha viscut una setmana atípica amb la rocambolesca història de Berry Powel. La victòria entre setmana a quarts de final de la Copa Catalunya contra el Torreforta (1-4) ha servit de motivació extra per a una plantilla que només pensa en pujar al carro dels equips que lluitaran a final de la temporada per mantenir la categoria.

Ara mateix, la salvació està a 6 punts i l'equip de D'Alessandro manté, amb prudència, la idea de que tot és possible. Morán i Peragón seran els homes més avançats de l'equip que plantejarà D'Alessandro, en el seu retorn al 4-4-2 després de la derrota contra Las Palmas, on va proposar un 4-2-3-1. Álvaro Rey i Dani Abalo obriran el camp als extrems i la novetat serà veure la participació d'Arzu acompanyant Longás al centre del camp.

El Xerez afronta el partit contra el Nàstic amb la intenció de seguir la ratxa positiva de resultats i aconseguir la tercera victòria consecutiva. Els triomfs contra Guadalajara i Alcoià són arguments dels de Jerez per optar als tres punts en la seva visita a terres tarragonines, on l'espera un adversari sumit en una espiral negativa amb un sol punt en els últims quatre partits.

A més, els de Jerez volen anivellar les estadístiques en els enfrontaments a Tarragona, on ha guanyat en tres ocasions, l'última a la lliga 2010-2011 (0-2), n'ha empatat dos i ha perdut en quatre.

stats