2a divisió
Esports Futbol 21/01/2012

El Nàstic supera l'Elx (1-0) i seguirà lluitant per no perdre el tren de la permanència

El Nàstic en fa prou amb un gol d'Álvaro Rey per sumar tres importants punts davant l'Elx en un partit duríssim i amb massa tensió sobre la gespa

TarragonaEl Nàstic de Tarragona ha aconseguit tres punts que li permeten somiar amb mantenir un any més la categoria, en imposar-se per 1-0 a un Elx que ha sigut incapaç de puntuar des que va ocupar el liderat. Álvaro Rey, amb el seu primer gol en partit oficial amb el Nàstic, ha sigut el gran heroi d'un partit duríssim i amb massa tensió.

El partit ha començat amb domini insultant de l'equip visitant. Tres ocasions immillorables en deu minuts haurien pogut sentenciar el partit. Pericoha sigut el protagonista en totes tres i només un extraordinari Rubén Pérez a la porteria local ha impedit el que hauria sigut un gerro d'aigua freda per a un Nàstic que no es trobava al camp.

I quan tot apuntava que l'Elx s'avançaria en el marcador, ha sigut Álvaro Rey qui ha desfet l'empat en marcar el primer i únic gol del partit, després de recollir un rebuig de Juan Carlos, a xut a boca de canó de Powel.

L'Elx ha quedat cinc minuts atordit després del gol en contra. Els necessaris per prendre de nou les regnes d'un partit excessivament dur. Etxeita ha aconseguit l'empat, però el seu gol ha sigut anul·lat per fora de joc. Powel ha tingut el segon però Albacar ha tret la pilota des de la mateixa línia de gol.

La segona part ha començat amb ocasions per a ambdós equips. Powel i Linares no han sabut materialitzar les ocasions. S'ha destapat Dani Abalo a l'extrem. El jugador, que debutava amb el Nàstic, ha començat a mostrar el seu talent, i de les seves botes han nascut les jugades més clares del Nàstic. L'Elx, però, no ha concedit un descans per als locals i ha tornat cadascuna de les aproximacions, tot i això, sense punteria.

NÀSTIC 1

ELX 0

NÀSTIC: Rubén; Sergio Juste, Mairata, Arzu, Mingo; Rodri, Longás, Dani Abalo (Seoane min.72), Álvaro Rey (Manel Ruz min 85); Morán (Peragón min. 72) i Powel.

ELX: Juan Carlos; Flaño (Carpio min.70), Etxeita, Pelegrín, Edu Albacar, Mantecón, Acciari (Kike Mateo min.76), Perico (Ángel min. 70), Palanca, Niki Bille i Linares.

GOL: 1-0, min.26: Álvaro Rey.

ÀRBITRE: Arcediano Monescillo, del Comitè de Castella-la Manxa. Targetes grogues: a Mairata (min.18), Sergio Juste (min.46), Seoane (min.78), Powel (min.86) i Longás (min.89), pels locals, i a Albacar (min.7 ), Flaño (min.24), Etxeita (min.75), Kike Mateo (min.81) i Niki Bille (min.90 +2), pels visitants. Targeta vermella: a Mairata (min.90 +4).