Nàstic – Vila-real B
Esports Futbol 04/12/2010

El Nàstic agreuja la crisi de resultats amb una derrota contra el Vila-real B i ja és cuer

Després d'una primera part fluixa, els groguets s'han avançat amb un gol de penal, al minut 58. El Nàstic ha empatat a través de Rodri, però Hernán Pérez ha tornat a avançar als visitants

TarragonaEl Nàstic no només no reacciona sinó que s'enfonsa encara més en la classificació de Segona. La derrota d'avui, sumada als empats d'Albacete i Ponferradina, ha situat els grana en la darrera posició de la taula, a tres punts de la salvació.

L'equip grana volia aprofitar la visita del Vila-real B al Nou Estadi per sumar la tercera victòria de la temporada. Però els de Luís César han caigut a casa enfront els castellonencs per 1-2. Després d'una primera part força dolenta, sense ocasions clares, al minut 58 Marquitos ha avançat el filial groguet amb un gol de penal. Rodri ha empatat poc després i ha fet il·lusionar a l'afició tarragonina. L'alegria ha durat poc, perquè immediatament després Hernán Pérez ha signat la sentència.