Publicitat
Publicitat

Segona Divisió

"Prou persecució": suport a l'aficionat que va ser expulsat del Ciutat de València per penjar una estelada

El jove havia anat a l'estadi a veure en directe el partit entre el Llevant i el Girona

Lluís Hernández Manero, portaveu de les Joventuts d'Esquerra Republicana del País Valencià, ha denunciat a través de les xarxes socials que ha sigut expulsat del Ciutat de València per penjar una estelada. El jove havia anat a l'estadi a veure en directe el partit entre el Llevant i el Girona, que ha acabat amb triomf local (2-1).

El seguidor del Llevant ha sigut acusat d'incitació a l'odi per la Policia Nacional. Josep Barberà, president d'Esquerra Republicana del País Valencià i regidor de Cultura a Benicarló, s'ha solidaritzat amb el seu company.

Esquerra Republicana i les JERPV han declarat: “Ens trobem davant un nou atac a la llibertat d’expressió i un acte repressiu contra les persones que lliurement expressen les seues opinions". A més d'estendre acta, la Policia Nacional també ha requisat altres estelades a seguidors del Girona FC, un fet que ja s’havia produït en altres camps de futbol. Barberà ha explicat que “es presentarà una pregunta parlamentària al Congrés per tal d’esclarir els fets, a més de saber quins recursos públics utilitza l’estat espanyol per a la persecució d’independentistes valencians".

Les JERPV han penjat una pancarta al costat del Ciutat de València on es pot llegir: "Prou persecució a l'independentisme".

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT