Lliga Adelante
Esports Futbol 19/10/2014

La potència d'Adama lidera el triomf del Barça B contra l'Alcorcón (4-1)

Dongou i Kaptoum han encarrilat un triomf que el 7 blaugrana ha deixat pràcticament vist per a sentència a la mitja hora. De res ha servit el gol visitant de Mayor

BarcelonaEl Barça B se situa en vuitena posició a la Lliga Adelante, gràcies al seu triomf al Miniestadi davant l'Alcorcón, en un partit en què la potència d'Adama ha sigut determinant. Els blaugranes han sortit molt endollats i han començat a resoldre el matx en dues accions gairebé consecutives al quart d'hora de partit. Primer, Dongou ha rematat una centrada d'Adama per fer l'1-0 al minut 14 i, després, Kaptoum ha ampliat la diferència amb el 2-0 al minut 16.

A la mitja hora de joc, Adama, que ha sigut un punyal per la banda dreta, ha acabat de sentenciar amb el tercer. Però l'Alcorcón, sense ganes de rendir-se, ha retallat distàncies abans del descans a través de Mayor.

En la segona meitat, Adama ha pogut fer el quart però no ha tingut sort. De les seves accions per la banda han seguit arribant ocasions de perill que, a un quart d'hora del final, Cámara ha concretat en el 4-1 definitiu.