Segona Divisió
Esports Futbol 01/11/2011

Jorge d'Alessandro: "Vull un bon equip de futbol i utilitzaré als millors"

El nou entrenador del Nàstic assegura que la recuperació de l'equip en la competició passa per recobrar l'autoestima i perquè els jugadors importants dins de la plantilla adoptin major responsabilitat

Efe
2 min
Jorge d'Alessandro, José María Fernández i Chus Serrano.

TarragonaEl nou entrenador del Nàstic, Jorge d'Alessandro, ha assegurat que la recuperació de l'equip en la competició passa per recobrar l'autoestima i perquè els jugadors importants dins de la plantilla adoptin una més gran responsabilitat.

L'argentí ha recordat que jugarà amb els millors, i que en cap cas carregarà el pes de la responsabilitat en els jugadors més joves.

D'Alessandro ha començat a motivar l'entorn del Nàstic el dia de la seva presentació, al recordar que s'ha de "recobrar l'autoestima, canviar rutines", una cosa que considera com "la clau".

A més, ha estat molt clar en insistir que pensa "recuperar i donar-li la responsabilitat a qui l'ha de tenir", en clara al·lusió als veterans, explicant que no creu "en l'estandardització".

"Si li donem la responsabilitat als jugadors novells, estem abocats al fracàs", ha dit sobre això.

Per a l'argentí, el Nàstic, cuer de la segona, i que fa dos dies va destituir a Joan Carles Oliva, ha indicat que l'equip català "necessita recuperar aquests valors, i a partir d'aquí créixer", sense oblidar que "les oportunitats seran per a tots".

"Tenim jugadors transcendentals i en ells ens recolzarem, els que realment han de provocar l'enlairament de l'equip", ha afegit, insistint en el fet que vol "un bon equip de futbol i utilitzaré als millors jugadors".

El tècnic ha explicat que aprofitarà el treball fet fins ara pel seu predecessor en el càrrec: "He d'apropiar-me de tot allò positiu que hi ha hagut fins ara", aprofundint en què "l'equip jugarà amb rigor".

A més, d'Alessandro ja ha advertit que no guanyar partits "significa estar distanciats de l'objectiu, pel que hem de jugar amb risc per realment guanyar els partits que ens permetin sortir d'aquesta crisi".

L'extècnic del Salamanca, Atlètic de Madrid, Betis i Figueres, entre d'altres, no ha volgut parlar de possibles reforços. De fet, s'ha mostrat disposat a treballar amb el que té: "Tant de bo no calgui fitxar ningú, però ja es dirà al seu moment". A més a més, encara a de veure "a alguns jugadors desconeguts i he de veure la seva evolució".

Sobre la seva primera sessió d'entrenament, el tècnic ha explicat que ha vist "participatius" els seus jugadors i que ha vist "una integració correcta, de voler reaccionar".

stats