2a divisió
Esports Futbol 22/07/2011

El president del Sabadell acusa Marc Fernández d'haver estat "un desagraït amb el club"

En declaracions a COM Ràdio, Joan Soteras ha carregat contra l'exdavanter arlequinat, que ha signat pel Cartagena, i a qui el club acusa de duplicitat de contracte

Redacció
2 min
Marc Fernández disputa la pilota durant la primera part del partit

BarcelonaEl president del Centre d'Esports Sabadell, Joan Soteras, ha carregat durament contra l'exjugador de l'entitat vallesana Marc Fernández, que ha fitxat pel Cartagena. Soteras ha afirmat que "ha estat un desagraït amb el club", per la seva marxa, per la qual el conjunt murcià no ha pagat ni un euro. Al programa Què has dinat? de COM Ràdio, Soteras també ha afegit que el Sabadell li ha "donat totes les oportunitats del món, i així és com ens ho ha pagat".

Aquestes declaracions vénen a tomb de la disputa que el conjunt arlequinat manté amb el nou equip de Fernández, per una suposada duplicitat de contracte. El passat 8 de juliol, l'entitat que president Joan Soteras va anunciar que havia denunciat el fitxatge a la Lliga de Futbol Professional (LFP) i a la Federació Espanyol de Futbol (RFEF).

Al respecte, el president del Sabadell ha assegurat que "arribaran fins al final" amb el cas, i que l'exjugador del Sabadell no tornarà a jugar amb els vallesans, però que "tampoc ho farà al Cartagena, si no arribem a un acord".

El desembre passat, el Sabadell li va oferir a Marc Fernández un augment salarial, i, a més, la renovació automàtica si disputava un nombre determinat de partits, que estava a punt de complir. Així va ser, i el seu contracte va quedar renovat. A final de temporada, un cop materialitzat l'ascens, precisament, en part, gràcies a un gol de Fernández contra l'Eibar, el club assegura que li va tornar a oferir una millora de contracte, però que el jugador no va acceptar.

Aleshores, va signar un contracte amb el Cartagena, i des de principis de juliol s'entrena ja amb el seu nou equip. L'argument del conjunt murcià i de Fernández és que el seu contracte, en vigor, amb el Sabadell, és de caràcter amateur i que, per tant, un cop els arlequinats són a segona divisió, que ja és professional, no té cap validesa i ell era lliure per fitxar per qui volgués.

stats