Segona Divisió
Esports Futbol 12/05/2011

Duel d'aspirants llunyans per enganxar-se a l'ascens

Raúl Agné afronta el partit d'aquest vespre (20 hores) sense pressió perquè descarta que l'entitat catalana aspiri a entrar en el grup dels quals promocionaran

Efe
2 min
Els espectadors, que cada dia són més a Montilivi, encara es freguen els ulls en veure el Girona lluitant cara a cara amb els aspirants a l'ascens.

GironaEl Girona i el Xerez, tot i que una mica allunyats de les posicions per entrar en la promoció d'ascens, encara mantenen vives les seves escasses opcions de ser un dels equips que lluiti l'any que ve per estar a Primera.

El tècnic del Girona, Raúl Agné, ha dit que afronta el partit d'aquest vespre (20 hores) sense pressió perquè descarta que l'entitat catalana aspiri a entrar en el grup dels quals promocionaran al descartar la possibilitat que assoleixin aquest premi.

A falta de cinc partits -15 punts en litigi-, el Girona es troba a pocs punts del grup de la promoció. "No hi ha promoció possible. S'ha d'oblidar-se d'això ja que no estem preparats, ni estructurats per fer la promoció", ha dit Agné, qui ha recordat que l'equip "estava planificat per salvar la categoria" i que ho han "aconseguit i millorat".

Agné no comptarà amb els lesionats José Martínez i Víctor Curto, però veu al Xerez "com un rival dur que lluita per estar en la promoció" i contra el qual jugaran "un partit que serà molt diferent del disputat a Balaídos dissabte passat".

També ha reconegut que la victòria del Girona a Balaídos va arribar en el millor moment.

Segons el tècnic, algunes de les millors armes del seu rival seran "el bon físic, bons llançadors de falta i dos dels millors jugadors de la categoria: Mario Bermejo i José Mari".

Per al Xerez, el partit al camp del Girona és important, doncs li pot permetre mantenir les seves aspiracions de classificar-se per a les eliminatòries d'ascens, encara que els seus rivals també tenen opcions matemàtiques d'aconseguir l'objectiu.

La formació de Javi López està a tres punts del Valladolid, que és ara l'equip que marca la frontera de la fase de promoció a falta de cinc jornades perquè acabi el torneig regular, d'aquí que no hi hagi marge d'error i només valgui la victòria per no perdre la il·lusió de retornar un any després a una categoria en la qual va estar.

López no podrà comptar amb Capi, Nieto, Gerard, Edu Moya i Bruno Herrero, lesionats, i viatjarà també amb la baixa del defensa madrileny Raúl Llorente, que compleix un partit de sanció després de la seva expulsió a l'estadi Chapín contra Las Palmas (2-1).

El tècnic del Xerez, a causa de les absències dels laterals Edu Moya i Llorente, ha convocat al del planter Joaquín, encara que la novetat, respecte al partit de dissabte passat contra Las Palmas, serà la tornada de Jesús Mendoza que, restablert de les seves molèsties físiques, substituirà en el lateral esquerre a Llorente.

stats