Segona Divisió
Esports Futbol 15/05/2011

El Nàstic necessita punts per escapar del descens davant un rival de Primera

L'equip de Tarragona afronta aquest migdia (12 hores) el partit contra el Real Betis en una situació crítica i amb la necessitat de vèncer si no vol passar-s'ho malament

Efe
1 min
Álex Ortiz, del Nàstic de Tarragona.

TarragonaEl Nàstic afronta aquest migdia (12 hores) el partit contra el Real Betis, que aspira a corroborar el seu ascens a Primera, en una situació crítica i amb la necessitat de vèncer si no vol passar-s'ho malament en les últimes tres jornades.

Els de Juan Carlos Oliva es troben empatats amb el Salamanca, equip que està en el grup de quatre del descens, però depenen d'ells mateixos per salvar la categoria, ja que tenen la diferència de gols particular guanyada al conjunt salmantí.

El que més preocupa al Nàstic és la tendència negativa de l'equip en les dues últimes jornades, amb dues derrotes, i sobre tot el calendari que li ve: Betis i Valladolid, el primer d'ells ja equip de Primera, després d'aconseguir en la jornada anterior l'ascens.

Per això, des del club català es considera que almenys caldria vèncer en un dels dos partits per anar bé, atès que les dues últimes jornades seran contra Albacete i Ponferradina, ja descendits.

Oliva podria fer canvis en l'equip. Divendres assegurava que si no veia implicació dels jugadors algun d'ells es podria quedar fora de la convocatòria. De moment el tècnic no té baixes, de manera que en principi jugaria amb l'onze habitual, amb Tuni i Morán com puntals i amb Delporte en la recambra.

De la seva banda, el Reial Betis viatja amb la intenció de certificar el seu ascens a Primera divisió ja que, malgrat que les matemàtiques ho donen per fet, ho nega una reclamació del Granada.

stats