Segona Divisió
Esports Futbol 19/03/2011

El Barça B arriba presumint de pólvora davant un Osca que busca assentar-se

Barça B i Osca jugaran aquesta tarda (18 hores, Esport3) un partit marcat l'anunci de Luis Enrique, que deixarà l'equip quan acabi la temporada

Efe
1 min

BarcelonaBarça B i Osca jugaran aquesta tarda (18 hores, Esport3) un partit marcat per l'eficàcia golejadora dels de Luis Enrique en els últims quatre partits, en què han marcat divuit gols, mentre que els locals busquen recuperar la sendera de la victòria i assentar-se en la zona tranquil·la de la taula.

En el Barça B no podran jugar Fontàs i Montoya, que es troben amb el primer equip per cobrir la baixa d'Abidal, que va ser operat ahir d'un tumor en el fetge. Aquestes dues absències, al costat de la sanció de Muniesa, donen entrada a Planas i Sergi Gómez en la defensa, a més d'Ilie en el mig camp.

L'actualitat del filial barcelonista ha estat marcada aquesta setmana per la notícia que Luis Enrique no seguirà entrenant l'equip la temporada que ve.

El tècnic asturià va assegurar després de donar a conèixer la seva decisió que lluitarà per deixar el Barcelona B entre els cinc primers de la taula, el que indica que aquest dissabte es podrà veure un partit netament ofensiu a El Alcoraz.

De la seva banda, el conjunt que entrena Onésimo Sánchez tindrà almenys dues modificacions respecte a l'alineació que va ser derrotada en l'última jornada a Cartagena per 2-0. Totes dues seran per decisió tècnica: Rigo entrarà per Sebastián Corona en la línia defensiva, i és possible que Íñigo sigui de la partida en la posició d'enllaç.

A més, l'Osca compta amb dues baixes més, les de Lluis Sastre i Galán. El davanter Tariq serà dubte fins a l'últim moment, ja que no està del tot recuperat de la lesió de genoll que li va impedir jugar en la jornada anterior.

stats