Segona Divisió
Esports Futbol 21/01/2012

El Sabadell, a frenar la seva caiguda lliure

L'equip de Lluís Carreras rebrà aquest dissabte (18 hores) Las Palmas amb la imperiosa necessitat de guanyar per posar fi a una preocupant ratxa de tres derrotes seguides i dotze jornades consecutives sense assaborir la victòria

Efe
1 min

SabadellEl Sabadell rebrà aquest dissabte (18 hores) Las Palmas amb la imperiosa necessitat de guanyar per posar fi a una preocupant ratxa de tres derrotes seguides i dotze jornades consecutives sense assaborir la victòria.

Els arlequinats van celebrar el seu últim triomf el 15 d'octubre davant de l'Alcorcón (1-0), quan figuraven al cap de la taula al costat de l'Hèrcules. Des d'aleshores, no han tornat a guanyar cap dels seus dotze compromisos, en sumar només cinc punts dels 36 en joc i caient a la zona perillosa de la classificació.

El tècnic Lluís Carreras va assegurar que no està "nerviós" i es va mostrar convençut de reconduir la situació. Així mateix, va destacar que el vestidor "està unit" i, si segueixen "treballant en la mateixa línia, els resultats no tardaran a arribar".

Això sí, va advertir de la perillositat del Las Palmas, al qual ha definit com un equip "alegre, combinatiu i amb qualitat de migcamp cap amunt".

L'entrenador torna a quedar-se amb un únic davanter centre disponible, el francès Florian, ja que el franc-marroquí Baha ha de complir un partit de sanció després de ser expulsat a Sòria.

També són baixa el defensa Manu Redondo, amb molèsties, i els lesionats de llarga durada Fito i Eneko, a més del capità Juvenal, concentrat amb la selecció de Guinea Equatorial.

stats