Segona Divisió
Esports Futbol 03/09/2011

Vila-real B i Sabadell busquen ratificar la seva bona arrencada

El Sabadell visita aquest dissabte (18 hores) el Vila-real B en un partit en què els dos conjunts buscaran ratificar la seva arrencada de la lliga després de la victòria que van aconseguir en la primera jornada

Efe
2 min

SabadellEl Sabadell visita aquest dissabte (18 hores) el Vila-real B en un partit en què els dos conjunts buscaran ratificar la seva arrencada de la lliga després de la victòria que van aconseguir en la primera jornada del campionat.

El Sabadell, que afronta el seu primer desplaçament de la temporada pletòric de moral després de tornar a la categoria de plata del futbol espanyol amb una victòria davant de l'Osca (2-1) i oferint una gran imatge en la seva estrena.

L'entrenador arlequinat, Lluís Carreras, està convençut que per puntuar al camp del Vila-real B el seu equip ha de mantenir-se fidel a la seva filosofia: "Sortirem a guanyar, intentant imposar el nostre estil, perquè és el que sabem fer".

Carreras fuig de triomfalisme i assegura que la victòria davant l'Osca "ja està oblidada" i qualifica el desplaçament a Vila-real com a "tremendament difícil".

Respecte al filial groc, el tècnic català ha reconegut que "segueix el patró del primer equip" i ha elogiat la seva proposta futbolística que ha qualificat d'"atrevida i atractiva". A més, considera que el seu triomf al Mini de la jornada anterior "els haurà donat molta moral".

El Sabadell viatja amb l'absència del migcampista Juvenal, convocat amb Guinea Equatorial per jugar contra Burkina Faso un amistós de preparació per a la Copa Àfrica, i el jove Alex Cruz, per una pubàlgia. Tots dos se sumen a les absències ja conegudes dels lesionats Juanjo, Oriol Torres, Mackay i el capità Agustín que finalment haurà d'operar-se la clavícula.

Per contra, estrenaran convocatòria el lateral esquerrà David Bermudo, recuperat de la seva lesió de genoll, i el camerunès Franck Songo'o, recent fitxat del Saragossa B. Qui de moment no viatja és Pablo Ruiz, últim reforç arlequinat que acaba d'arribar procedent del Cartagena.

El Vila-real B, de la seva banda, va guanyar el Barcelona B per 0-2 en l'estrena i vol aconseguir la seva millor arrencada de la lliga a Segona Divisió A, on mai abans ha aconseguit sumar els sis primers punts del campionat.

Per intentar doblegar al conjunt català José Francisco Molina, tècnic del Vila-real B, no podrà comptar amb el porter gallec Diego Mariño, que es troba concentrat amb la selecció espanyola sub-21.

Qui tampoc jugarà davant el Sabadell serà el central francès Florian Lejeune, que s'ha incorporat al grup aquesta mateixa setmana després de disputar el Mundial Sub-20 i gaudir de les seves vacances i encara no està al cent per cent.

A més, a última hora ha caigut de la llista un de les referències de l'equip, Gonzalo Castellani, que no s'enfrontarà al Sabadell per unes molèsties als isquitoibials de la cama dreta.

stats