Segona Divisió
Esports Futbol 03/09/2011

Un Nàstic amb moltes baixes busca puntuar a Sòria

L'equip de Juan Carlos Oliva jugarà aquest diumenge (12 hores) al camp del Numància amb nombroses baixes que l'obligaran a sortir amb un equip de circumstàncies, ja que hi ha cinc jugadors del filial a la convocatòria

Efe
2 min

TarragonaEl Numància estrena aquest diumenge (12 hores) nova temporada davant la seva afició davant un Nàstic que arriba amb importants baixes, en un partit on tots dos intentaran sumar la seva primera victòria o, almenys, estrenar el seu respectiu marcador de punts ja que tots dos van perdre en l'anterior jornada de Segona.

Les estadístiques diuen que, dels quatre enfrontaments directes entre el Numància i el Nàstic a Los Pajaritos, el conjunt sorià n'ha guanyat la meitat.

El nou entrenador numantí, format i bregat a la mateixa casa, aposta per un equip més equilibrat en els seus plantejaments i que, com va remarcar, "es deixi la pell" fins a l'últim segon per aconseguir la victòria.

El Nàstic arriba a "Los Pajaritos" amb nombroses baixes que obligaran Juan Carlos Oliva a alinear un equip de circumstàncies, ja que finalment ha hagut de comptar amb cinc jugadors del filial per poder completar la convocatòria.

Les lesions s'estan acarnissant amb el seu equip. A les ja conegudes d'Álvaro, Tuni, Longás, Xisco, Ortiz i Juan aquesta setmana s'hi han sumat les de Rodri i Morán.

A més, el bolivià Galindo es troba amb la seva selecció, pel que finalment són deu les baixes per al partit, atès que tampoc ha entrat el central del filial Chechi, titular la jornada passada.

Les bones notícies arriben per part dels dos últims fitxatges: Arzu, que serà de la partida al centre del camp, i Viguera, que podria tenir minuts en la segona meitat.

Amb aquest panorama els tarragonins intentaran aconseguir els primers tres punts de la temporada després del daltabaix de la jornada passada, en la que van caure de forma clara i estrepitosa davant el Real Valladolid (0-3).

stats