2a divisió
Esports Futbol 06/07/2011

Els quatre catalans de Segona Divisió A començaran la Lliga a domicili

El cap de setmana del 20-21 d'agost, el Barça B jugarà a Osca, el Sabadell debutarà al camp del Xerez, el Nàstic visitarà l'Almeria i el Girona viatjarà a Vigo

Nuria García
1 min
Els jugadors del Girona celebren amb Jandro el gol de la victòria davant el Nàstic.

BarcelonaLa Federació Espanyola també ha fet oficial el calendari de la temporada 2011/2012 de Segona Divisió A. La sort ha volgut que els quatre equips catalans que prenen part en la categoria comencin la Lliga a domicili. El cap de setmana del 20-21 d'agost, el Barça B jugarà a Osca, el Sabadell debutarà al camp del Xerez, el Nàstic visitarà l'Almeria i el Girona viatjarà a Vigo.

Pel que fa als derbis entre ells, Barça B i Sabadell seran els primers a veure's les cares (al Miniestadi, l'1-2 d'octubre, i a la Nova Creu Alta, el 12-13 de març). Posteriorment, el Barça B d'Eusebio s'enfrontarà al Nàstic (al Mini, el 29-30 d'octubre, i al Nou Estadi de Tarragona, el 31 de març-1 d'abril). Una jornada més tard serà el torn del Nàstic-Sabadell (l'anada a Tarragona el 5-6 de novembre i la tornada, el 7-8 d'abril), metre que el Girona entrarà en acció pel que fa als derbis en la jornada 13, contra el Barça B (al Mini, el 12-13 de novembre, i a Montilivi, el 14-15 d'abril), i també en la 14, contra el Sabadell (primer en terres gironines, el 19-20 de novembre, i en la segona volta, al Vallès, 21-23 d'abril).

L'últim derbi el protagonitzaran el Girona i el Nàstic de Tarragona. El primer serà a Montilivi (el 17-18 de desembre), mentre que la tornada serà a Tarragona (15-16 de maig).

Els quatre equips catalans també tancaran la Lliga a domicili. La jornada 42 (2-3 de juny), el Girona jugarà a Múrcia, el Nàstic a Elx, el Sabadell contra Las Palmas i el Barça B visitarà el Xerez.

stats