SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 07/09/2012

El Sabadell vol estrenar-se davant d'un Almeria que es manté invicte (18 hores)

El màxim golejador dels vallesans la temporada passada, Manu Lanzarote, torna a la convocatòria després de superar una lesió al menisc

Efe / Ara
1 min
El Sabadell va empatar contra el Vila-real / CESABADELL.CAT

SabadellEl Sabadell tractarà de celebrar aquest dissabte el seu primer triomf de la temporada (18 hores) contra un Almeria que arriba a la Nova Creu Alta en plena forma, ja que encara es manté invicte. Els vallesans han sumat 2 punts de 9 possibles en un discret inici de competició.

El que més preocupa a Sabadell és la falta de gol, ja que en tres partits encara no han aconseguit foradar en cap cas la porteria contrària. El màxim golejador de l'equip la temporada passada, Manu Lanzarote, ha estat lesionat, però ara que ja s'ha recuperat de les seves molèsties al menisc i ha entrat en la convocatòria, tractarà d'ajudar els seus companys a capgirar aquesta situació. Olmo i Collantes segueixen sent baixa per lesió, mentre que Juvenal està concentrat amb la seva selecció.

El tècnic, Lluís Carreras, ja ha anunciat que tornarà a introduir canvis en l'equip titular per trobar el revulsiu que els permeti retrobar-se amb un triomf que se'ls resisteix des del passat 16 de maig, coincidint precisament amb l'última visita de l'Almeria a Sabadell (2-1).

Per la seva banda, l'Almeria, colíder de Segona empatat amb l'Elx, vol consolidar la seva privilegiada posició. Tot i això, les baixes, sobretot en defensa, poden deixar tocat el rival dels vallesans. Rafita i Marcelo Silva estan lesionats i Hernán Pellerano, sancionat, així que el tècnic visitant, Javi Gracia, ha hagut de cridar jugadors del filial per completar la convocatòria.

Possibles alineacions:

Sabadell: Nauzet; Toni Lao, Abraham Paz, Tortolero, Espasandín; Oscar Ramírez, Héctor Simón, Moha; Ulises, Lanza i Aníbal.

Almeria: Esteban; Gunino, Álvaro Mejía, Trujillo, Christian; Verza, Casquero; Aleix Vidal, Soriano, Aarón; i Charles.

Àrbitre: González Fuertes (asturià).

Estadi: Nova Creu Alta (18 hores).

stats