2a DIVISIÓ
Esports Futbol 25/02/2012

El Sabadell trenca la ratxa del Depor i el deixa sense la desena victòria consecutiva (1-0)

Tot just abans del descans, Lanza ha xutat una falta llunyana que, després de passar entre diversos jugadors, ha sorprès Aranzubía, el porter dels gallecs

Lanzarote celebra un gol

SabadellEl Sabadell ha frenat la ratxa del Deportivo, que no ha pogut encadenar la seva desena victòria consecutiva a la Nova Creu Alta, per un solitari gol de falta de l'arlequinat Lanza abans d'arribar al descans (1-0).

El Sabadell ha sortit sense cap tipus de complexos i ha plantat cara a un Depor que s'ha sentit incòmode, sobretot quan perdia la possessió de la pilota. Després de dos xuts llunyans de Lanza i Baha, a la mitja hora, els arlequinats han disposat de la seva ocasió més clara quan Hidalgo ha rematat de cap alt amb tot a favor seu, un centre d'Oscar Ramírez.

El líder ha buscat refer-se, de la mà d'un Valerón que ha començat a entrar en joc per proveir de pilotes els seus companys ofensius. Tot i així, el Depor no ha xutat a porta en tot el primer temps, mentre que el conjunt català ho ha intentat amb dos nous xuts gairebé consecutius de Lanza i Baha.

I abans d'arribar al descans ha arribat el premi a la més gran ambició del conjunt entrenat per Lluís Carreras, amb una falta llunyana executada per Lanza que, després de passar entre diversos jugadors, ha sorprès Aranzubía que ha reclamat fora de joc posicional d'Olmo.

L'1-0 ha provocat un canvi radical de decoració. El Deportivo ha fet un pas endavant en el segon període, mentre que el Sabadell s'ha replegat per buscar la sentència a la contra. Al 60', el porter arlequinat David de Navas ha evitat l'empat amb una gran intervenció, després d'una espectacular execució de falta de Riki, a passada de Valerón, en el que ha estat la millor oportunitat dels visitants del partit. La rèplica ha arribat en una ràpida contra que l'omnipresent Lanza ha enviat per sobre del travesser.

Fins i tot el Sabadell hauria pogut fer el segon en una rematada d'Ezequiel que ha salvat Aranzubía amb una mà providencial (73'). Els últims minuts, el Depor s'ha abocat completament a l'àrea arlequinada i ha pogut empatar en un cop de cap de Riki aturat per De Navas. Però les seves esperances d'empatar s'han esfumat amb l'expulsió de Ze Castro en l'últim minut per tallar un contraatac amb les mans.

SABADELL 1

DEPORTIVO 0

Sabadell: De Navas; Toni Lao, Olmo, Pablo Ruiz, Redondo; Juanjo, Hidalgo (Agustín, min.80), Puigdollers (Juvenal, min.64); Oscar Ramírez, Lanza; i Baha (Ezequiel, min.72).

Deportivo: Aranzubia; Laure, Colotto (Xisco, min.62), Zé Castro, Morel; Alex Bergantiños, Juan Domínguez; Bruno Gama (Salomao, min.56), Valerón (Jesús Vázquez, min.83), Guardado; i Riki.

Gol: 1-0, min.45: Lanza.

Àrbitre: Gil Manzano (Comitè Extremeny). Ha amonestat el local Agustín i els visitants Morel, Laure i Gaurdado. Ha expulsat amb vermella directa el visitant Zé Castro (min.90).

Incidències: Partit corresponent a la 26a jornada de Segona A, disputat a la Nova Creu Alta davant d'uns 7.100 espectadors.