2a divisió
Esports Futbol 15/10/2011

El Sabadell resisteix davant l'Alcorcón (1-0) i segueix com a colíder

El Sabadell manté la seva bona ratxa gràcies a un solitari gol de penal, obra d'Aaron Bueno, i malgrat jugar tota la segona part en inferioritat numèrica

SabadellEl Sabadell ha aconseguit mantenir la seva bona ratxa gràcies a un solitari gol de penal, obra d'Aaron Bueno, i malgrat jugar tota la segona part en inferioritat numèrica davant d'un Alcorcón que ha desaprofitat nombroses oportunitats.

L'Alcorcón ha mostrat les seves cartes des del principi pressionant molt amunt per impedir al Sabadell que sortís amb la pilota controlada. Fins i tot ha disposat de la primera ocasió, amb un xut llunyà de Babin que ha aconseguit aturar De Navas, amb dificultats. Però als 9 minuts un centre del local Lanzarote des de la dreta ha interceptat amb el braç el defensa Rueda i el col·legiat ha assenyalat un penal que Aaron Bueno ha transformat en el 1-0.

Amb el marcador a favor, el Sabadell s'ha mostrat més conservador del que és habitual, circumstància que ha tractat d'aprofitar l'Alcorcón amb una rematada de Quini que ha sortit fregant el pal esquerre (minut 15). El fantasma de les lesions ha tornat a planejar sobre la Nova Creu Alta, quan als 27 minuts el marroquí Baha, que estrenava titularitat, s'ha retirat amb molèsties. El seu substitut, Florian, ha acariciat el 2-0 en un cop de cap que ha aclarit el porter Manu amb problemes, després de gran jugada entre Puigdollers i Aaron Bueno.

Aquesta acció ha esperonat els locals, que han tornat a agafar el comandament de la situació i han buscat el gol de la tranquil·litat, que hauria pogut arribar en una rematada d'Héctor Simón i un refús d'Ángel que gairebé acaba en autogol. Però en el minut 44, el central arlequinat Olmo ha vist la segona amonestació en una decisió molt rigorosa i que ha indignat la parròquia local.

L'expulsió ha provocat que el tècnic visitant Juan Antonio Anquela mogués fitxa al descans, donant entrada a Miguélez, en una ferma aposta ofensiva. Precisament aquest jugador ha tingut a les seves botes l'empat als 50 minuts, però ha xutat alt davant el porter De Navas, que s'ha lluït poc després per enviar a córner una centrada d'Ángel.

El partit s'ha convertit en un monòleg de l'Alcorcón, que ha tancat al seu camp el Sabadell i ha disposat de diverses accions de perill, sobretot, per mitjà d'un Quini omnipresent que no ha tingut el seu dia. El conjunt local ha passat serioses dificultats i Lluís Carreras ha recorregut a Juvenal per donar més consistència al centre del camp.

Amb el pas dels minuts, l'equip madrileny ha acabat penjant pilotes sobre l'àrea local, on la defensa s'ha mostrat molt sòlida i ha aconseguit mantenir la seva porteria a zero per tercera jornada consecutiva, tot i que Montañés (m.76), Agus (85) i, sobretot, Quini (87) han pogut aconseguir l'empat, resultat que hagués fet justícia als mèrits d'un i altre equip.

Sabadell 1

Alcorcón 0

Sabadell: De Navas; Óscar Ramírez, Olmo, Toni Lao, Redondo; Héctor Simón, Juanjo, Puigdollers (Alex Cruz, m. 74); Aarón Bueno (Juvenal, m. 62), Lanzarote i Baha (Florian, min. 27).Alcorcón:

Manu Herrera; Rubén Anuarbe (Carlos Martínez, min. 60), Rueda (Miguélez, min. 46), Agus, Ángel Sánchez; Fernando Sales, Babin, Abraham, Rubén Sanz (Saúl, min. 73), Montañés i Quini.

Gol: 1-0, min. 9: Aaron Bueno, de penal.

Àrbitre: Amoedo Chas (Col·legi gallec).

Targetes grogues: al local Puigdollers i als visitants Rubén Anuarbe, Rueda, Quini, Babin, Saül, Abraham i Fernando Sales.

Targetes vermelles: doble amonestació al local Olmo (min. 44).