FUTBOL
Esports Futbol 30/12/2010

Els advocats de l'AFE anuncien que reclamaran danys i perjudicis per jugar el dia 2

Els advocats diuen que la decisió de l'Audiència Nacional de declarar-se incompetent per suspendre cautelarment els partits del dia 2 allarga el problema

Redacció
1 min

MadridEls advocats de l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) han anunciat que reclamaran danys i perjudicis per la disputa de partits el diumenge 2 de gener, ja que, segons ells, "és una actuació il·legítima" perquè el conveni col·lectiu exclou aquesta data per a la celebració de partits de Lliga.

"No adoptada la mesura cautelar, l'AFE donarà indicació a tots els professionals que se celebrin els partits, però està clar que s'estan conculcant drets. L'AFE deixa dit que reclamarà danys i perjudicis derivats d'una actuació que s'està dient que és il·legítima", ha declarat Abdón Pedrajas, advocat del sindicat.

Pedrajas ha comentat que la decisió de la sala social de l'Audiència Nacional de declarar-se incompetent per decidir la suspensió cautelar dels partits del dia 2 satisfà a l'associació de jugadors en "un 90 per cent", ja que això "dilata un problema, però en tot el seu contingut està donant la raó a l'AFE".

"No estem davant d'un discurs de perdedor, estem davant la confirmació dels nostres drets. Només ens diuen que ho diguem en un altre lloc. Hem d'estudiar a fons la resolució i si podem presentar recurs davant la sala social del Tribunal Suprem", ha afegit.

stats