Hèrcules
Esports Futbol 29/11/2010

Abraham Paz considera que, per l'Hèrcules, és un "luxe" comptar amb els golejadors Trezeguet i Valdez

Els dos davanters del conjunt alacantí han anotat 12 dels 13 gols de l'equip; i Paz ha assegurat que qualsevol equip "ho donaria tot" per tenir-los a la seva plantilla

Redacció
1 min
Trezeguet celebra el gol amb l'afició

AlacantEl defensa de l'Hèrcules Abraham Paz ha assegurat que per al seu equip és "un luxe" poder comptar amb davanters com el paraguaià Valdez o el francès Trezeguet. I és que els dos van ser els golejadors de l'equip alacantí a la victòria d'aquest cap de setmana contra el Llevant (3-1); i sumen 12 dels 13 gols de l'equip a la Lliga.

Sobre aquesta circumstància, Paz ha comentat que "quan es van fer els fitxatges ja se sabia que haurien de dur el pes de l'equip en atac", i és per això que considera "important" que acabin anotant la majoria dels gols. De fet, el defensa està cnvençut que "qualsevol equip ho donaria tot" per comptar amb ells; ja que a més de la seva qualitat "cada dia aprens coses noves".

Abraham Paz va tornar a jugar aquest cap de semana, després de superar una lesión muscular que l'ha mantingut inactiu durant un mes, ha explicat que no va notar molèsties durant el partir.

Per últim, el jugador ha parlat sobre les tres punta obtinguts el diumenge. Més enllà del seu valor, important perquè permet que l'equip tingui 5 punts d'avantatge respecte el descens; Paz està satisfet perquè l'equip guanya els partits de casa "amb autoritat". Malgrat això, també ha fet autocrítica, i ha reconegut que l'equip "ha de millorar" en l'aspecte defensiu. I és que, segons ell, es donen "massa facilitats"; i per això cal "més concentració durant el partit, sobretot amb el marcador a favor".

stats