Futbol internacional
Esports Futbol 09/08/2011

L'agent de Samuel Eto'o confirma que el jugador ha arribat a un acord amb l'Anzhi rus

L'equip rus està construint un equip a cop de talonari per jugar la Champions i hauria ofert prop de 20 milions anuals al camerunès. L'Inter i l'Anzhi, segons ha confirmat el director esportiu del club italià, s'han reunit per negociar el traspàs

Redacció
1 min
El club sorgit del no-res que vol fitxar Eto'o a cop de talonari

BarcelonaEl davanter camerunès Samuel Eto'o, que actualment juga a l'Inter de Milà, ja ha arribat a un acord amb l'Anzhi rus, segons ha assegurat aquest dimarts el seu agent, Claudio Vigorelli. "Pràcticament hem arribat a un acord amb l'Anzhí. Ara, esperem que tots dos clubs també es posin d'acord", ha assenyalat Vigorelli.

D'altra banda, l'agent de l'exjugador del Barça ha negat que el davanter cobri les xifres de qu parla la premsa italiana, és a dir, 20 milions d'euros nets per temporada.

"Lamentablement, les xifres esmentades per la premsa sobre el contracte de Samuel no es corresponen amb la realitat. Però insisteixo, pràcticament ens hem posat d'acord amb l'Anzhí", ha assenyalat.

El director esportiu de l'Inter, Marco Branca, ha confirmat a la premsa italiana que el club transalpí s'ha reunit amb representants de l'Anzhi. Pel que sembla, l'Inter valora en 30 milions d'euros el preu del jugador, de 30 anys, que va arribar a Itàlia el 2009 procedent del Barcelona, però que estaria disposat a abandonar el seu actual club.

En cas de fitxar per l'Anzhí, Eto'o compartiria vestuari en l'equip rus amb el veterà lateral brasiler Roberto Carlos, que va jugar onze temporades al Reial Madrid i que s'ha convertit en el líder de l'equip, on va arribar fa només uns mesos.

stats