LLIGA HOLANDESA
Esports Futbol 06/12/2010

Martin Jol plega i Frank de Boer és el nou entrenador de l'Ajax

El tècnic de l'Ajax, Martin Jol, ha presentat la dimissió. El club d'Amsterdam l'ha acceptat i ha fet públic que el nou tècnic serà l'exjugador del Barça Frank de Boer fins el proper 24 de desembre.

Redacció
1 min
El tècnic Martin Jol

AmsterdamL'Ajax, quart a la lliga holandesa a cinc punts del PSV Eindhoven i el Twente, perd el seu tècnic just abans de visitar aquesta setmana San Siro, on jugarà amb el Milan. L'Ajax està lluitant amb l'Auxerre per fer-se amb la tercera posició del seu grup i classificar-se per a la Europa League.

Frank de Boer, fins ara ajudant de Bert van Marjiwck a la selecció holandesa, afronta la seva primera experiència com a tècnic precisament al club on va guanyar cinc lligues i una Lliga de Campions com a jugador.

A Anglaterra, la notícia ha estat relacionada amb la destitució de Chris Hughton com a tècnic del Newcastle, ja aquest darrer estiu Martin Jol va negociar amb un club anglès, el Fulham. En dos anys com a tècnic de l'Ajax, Martin Jol ha guanyat una Copa, la darrera temporada, i ha aconseguit classificar l'equip d'Amsterdam per a la fase de grups de la Lliga de Campions.

stats