Copa del Rei
Esports Futbol 06/09/2011

L'Alcorcón elimina el Sabadell de la Copa amb dos gols en el temps afegit (2-1)

Els arlequinats no han fet un gran partit però s'han avançat de cap als 85 minuts, però Quini de penal (90') i Abraham des de fora de l'àrea (92') han capgirat el 0-1

Albert Solé

BarcelonaSi el dissabte passat el Sabadell va tenir la fortuna de cara al camp del Vila-real B en un final esbojarrat (3-4), avui la moneda va sortir creu a Alcorcón. En el primer partit de Copa del Rei, a partit únic, el Sabadell ha caigut eliminat amb dos gols en els últims minuts. De fet, els arlequinats, que no havien gaires mèrits durant 85 minuts, han aprofitat un mal rebuig del porter local per marcar de cap a porteria buida (Fito). Quedaven 5 minuts i semblava el partit resolt, però un penal just que Quini ha transformat (90’), i una canonada d’Abraham (exjugador del Terrassa i el Barça B) des de fora de l’àrea a la sortida d’un còrner (92’), han donat la classificació als madrilenys.

Fitxa del partit:

Alcorcón: Raúl Moreno, Expósito, Bermúdez, Abraham, Babín (Sergio Mora 75'), Javier Hernández, Oriol Riera, Anuarbe, Miguélez (Quini 77'), Saúl (Paco Montañés 67') i Carlos Martínez.

CE Sabadell: De Navas, Òscar Ramírez, Songo'o, Toni Lao, Bermudo, Samuel (Juvenal 55'), Hector Simón, Fito, Jonathan (Aarón Bueno 81'), Joaquín (Florian 74') i Eneko.

Gols: 0-1 Fito (85'), 1-1 Quini, de penal (90'), 2-1 Abraham (92').

Àrbitre: Mariscal Sánchez (col·legi andalús). TG: als locals Bermúdez i Javi Hernández i al visitant Songo'o.

Incidències: Municipal de Santo Domingo, 1.500 persones.