FUTBOL
Esports Futbol 08/05/2016

Alexis Sánchez posa contra les cordes al City i pot deixar Guardiola sense Champions

El gol del xilè empata el partit contra el City (2-2) i fa que els 'citizens' no depenguin de si mateixos per fer-se amb l'accés a Champions

Ferran Rigat
Alexis Sánchez ha marcat el segon gol de l'Arsenal

BarcelonaEl destí pot fer que un gol d'Alexis Sánchez deixi Pep Guardiola sense Champions la temporada vinent. La seva diana ha valgut l'empat de l'Arsenal a casa del Manchester City (2-2) i si el Manchester United de Louis Van Gaal guanya els dos partits que li queden deixaran al 'citizens' sense l'accés a Champions.

El City ha començat el partit amb la intensitat que li va faltar contra el Madrid. Aquesta s'ha traduït en el primer gol de la tarda, Fernandinho ha deixat de cap la pilota per a que Sergio Agüero converteixi la seva 23a diana aquesta temporada. Però dos minuts després l'Arsenal ha contestat amb el gol d'Olivier Giroud, que ha fet el seu 18è gol de cap des de que va arribar al conjunt londinenc. El City ha seguit amb el mateix ritme i un pèl més de control de la pilota.

Sis minuts després de la represa Kevin De Bruyne ha aconseguit desempatar el duel. La necessitat dels punts ha fet que l'equip de Manuel Pellegrini seguís dominant però quan menys s'esperava Alexis Sánchez, desaparegut gran part del partit, ha tornat a empatar el duel. Amb l'empat al marcador el conjunt de Manchester ha lluitat per desfer l'empat i per ben poc no ho ha aconseguit, al minut 88 Wilfred Bony ha enviat una pilota al pal. Però finalment l'empat s'ha mantingut l'empat a dos.