COPA DEL REI
Esports Futbol 19/01/2011

L'Almeria guanya a Riazor i jugarà per primer cop en la seva història les semifinals de la Copa del Rei

L'Almeria, que mai s'havia classificat per als quarts de final de la Copa del Rei, segueix fent història i ja és a les semifinals en eliminar el Deportivo.

Els jugadors de l'Almeria, celebrant el seu triomf a Riazor

La CorunyaL'equip d'Oltra ha començat el partit de tornada tancat en defensa, deixant que el Deportivo dominés sabent que el resultat de l'anada (1-0) els servia per classificar-se, però sobretot esperant marcar en alguna contra.

Els de Lotina van començar amb molta força, buscant un gol que igualés l'eliminatòria. Manuel Pablo i Pablo Álvarez van tenir les ocasions més clares, però l'Almeria, va marcar en una de les seves primeres ocasions gràcies a Corona. Un minut després Crusat feia el segon. Van ser dos minuts de distracció deportivista, però van servir per posar-li l'eliminatòria molt en contra, necessitant quatre gols per estar en les semifinals.

El Deportivo ha reaccionat i sense perdre les formes ha buscat els seus gols. El premi ha arribat en el millor moment, just abans del descans gràcies a un penal comès per Crusat a Pau Álvarez i que ell mateix va transformar.

Tot i que encara els faltaven dos gols per classificar-se, el Deportivo ha somiat amb la semifinal amb el gol de cap d'Adrián, que empatava el partit. Aquesta esperança els ha durat quatre minuts, els que ha trigat Iturralde en xiular el segon penal del partit, aquesta vegada a favor de l'Almeria, després d'una mà de Rubén Pérez, completament involuntària però molt allunyada del cos. Goitom ha fet el tercer.

El partit d'anada de les semifinals es jugarà segurament el proper dimecres al Camp Nou, doncs l'Almeria té partit de lliga diumenge. La tornada serà una setmana més tard a l'estadi Juegos del Mediterraneo, on el Barça ja ha guanyat en lliga 0-8.

Deportivo: Manu; Laure, Aythami, Zé Castro, Manuel Pablo; Juca, Rubén Pérez, Antonio Tomás (Adrián; min.50); Pablo Alvarez (Iago Beceiro; min.71), Lassad (Desmarets; min.59) i Valerón.

Almeria: Esteban; Míchel, Pellerano, Carlos García, Jakobsen; Juanito (Vargas; min.46), M''Bami; Juanma Ortiz (Jonathan; min.64), Corona, Crusat (Piatti; min.83); i Goitom.

Gols: 0-1; min.19, Corona. 0-2; min.20, Crusat. 1-2; min.43, Pablo Alvarez (p.). 2-2; min.51, Adrián. 2-3; min.55, Goitom (p.)

Àrbitre: Iturralde González, basc. Targeta groga a Aythami (min.18), Pablo Alvarez (min.36) i Rubén Pérez (min.54) del Deportivo; i Crusat (min.43) i Vargas (min.87) de l'Almería.