Futbol
Esports Futbol 28/02/2012

Álvaro Vázquez, amb dos gols, condueix la selecció olímpica espanyola a derrotar Egipte (3-1)

El davanter periquito ha entrat en l'onze titular per la lesió del matalasser Adrián i ha respost amb dos gols en la segona meitat, el de l'empat i la sentència

La selecció olímpica espanyola celebra un gol d'Álvaro

BarcelonaLa selecció olímpica espanyola ha guanyat 3-1 a Egipte en el partit amistós disputat a Torredelavega. Dos gols d'Álvaro Vázquez han permès el combinat espanyol capgirar el gol inicial dels egipcis, que s'han avançat en el marcador aviat en el primer temps.

Al descans, i amb l'entrada del blaugrana Tello, el partit ha guanyat en intensitat i els espanyols han començat a dominar. Fruit de la connexió entre Tello i Álvaro ha arribat l'1-1. Koke, de penal, ha donat avantatge a la selecció local i el blanc-i-blau Álvaro, a les acaballes, ha rematat la victòria fent el 3-1 final.

Martín Montoya i Isaac Cuenca han jugat tot el partit, mentre que el periquito Dídac Vilà ha disputat 71 minuts.