Futbol internacional
Esports Futbol 08/10/2011

Alves disputa 35 minuts i és protagonista de la victòria del Brasil contra Costa Rica (0-1)

El jugador del Barça ha entrat a la segona meitat i ha iniciat la jugada del gol brasiler, que ha culminat Neymar després d'un mal rebuig de la defensa

Els jugadros de Brasil celebren el gol contra Costa Rica

Costa RicaDani Alves ha disputat 35 minuts i ha estat protagonista en el partit amistós que la selecció del Brasil ha derrotat la de Costa Rica (0-1). El lateral blaugrana, que ha sortit al minut 55 de joc, ha iniciat la jugada del gol, amb una centrada que, després d'un mal rebuig de la defensa, ha acabat als peus de Neymar, que ha anotat l'únic gol. Un enfrontament on els costa-riquenys han posat les coses difícils a la 'canarinha', gràcies a un bon ordre defensiu i un bon toc de pilota.

A la primera part gairebé no hi ha hagut ocasions de gol, i és que Costa Rica s'ha plantat bé al camp i ha allunyat Neymar i Ronaldinho de la porteria. De fet, la primera ocasió ha estat pels locals, però el davanter Álvaro Sabori ha errat a l'àrea petita. Encara que de mica en mica el Brasil s'ha fet amb la possessió de la pilota i, en general, del partit, tot i que sense accions massa clares.

A la segona part, Costa Rica ha sortit amb més intensitat. Però quan el conjunt local jugava millor, Dani Alves –que acabava d'entrar al terreny de joc– ha fet una centrada que no ha pogut rebutjar la defensa, i Neymar, a boca de canó, ha enviat la pilota al fons de la xarxa.

Amb el gol, el Brasil ha continuat jugant a mig gas, i ha estat a punt d'anotar el segon amb un cop de cap de Fred, primer; i una rematada de Neymar que ha tocat al pal.

Costa Rica 0 – Brasil 1

COSTA RICA: Keylor Navas, Michael Umaña, Heiner Mora, Júnior Díaz, Roy Miller; Michael Barrantes (José Cubero, m.51), Randall Azofeifa, Cristian Bolaños (Carlos Hernández, m.67), Bryan Oviedo (Diego Madrigal , m.81); Winston Parks (Joel Campbell, m.65) i Álvaro Sabori.

BRASIL: Juli Cèsar (Jefferson, m.75), David Luiz, Thiago Silva, Fabio Silva (Dani Alves, m.55), Adriano; Luiz Gustavo (Anderson, m.46), Ralf, Ronaldinho; Lucas Silva ( Óscar, m.46), Fred (Jonas, m.84) i Neymar (Hulk, m.73).

GOL: 0-1, m.60: Neymar.

ÀRBITRE: Walter López, de Guatemala. Targetes grogues a Azofeifa, Sabori, Cubero, Neymar, Ralf i Alves. Expulsió de Mora.

ESTADI: Nacional de Sant Josep davant uns 30.000 aficionats.