Futbol
Esports Futbol 17/11/2011

Andrés Iniesta compra accions de l'Albacete i en podria ser el màxim accionista

La nova campanya de socis del club manxec, que ha fet una ampliació de capital, serà: "Fes-te soci de l'Albacete i ho seràs d'Andrés Iniesta"

Efe
1 min
Gol d'Iniesta contra l'Hospitalet, en Copa del Rei/PERE VIRGILI

AlbaceteEl vicepresident de l'Albacete Balompié, Aurelio Milla, ha confirmat que Andrés Iniesta "està molt a prop de convertir-se en l'accionista més rellevant del club" que ha comprat accions a l'ampliació de capital que aquest dijous ha entrat en el tram lliure, on tota persona, tot i no ser accionista, pot comprar accions del club. L'ampliació de capital del club manxec es va xifrar al voltant de 20.000 accions, cadascuna al preu de 60 euros, que, si es subscriuen, suposarien 1.200.000 euros, i en el primer dels trams, segons ha informat Milla, s'han subscrit 5.400 accions.

Milla ha agraït en roda de premsa "a la família d'Iniesta i el mateix Andrés el compromís que tenen amb l'Albacete", ja que ha assenyalat que, quan es van dirigir un cop més a ells, "tant el seu pare com ell ens van dir que estarien encantats d'entrar a l'accionariat".

El vicepresident de l'Albacete ha reconegut, alhora, que "és tot un orgull tenir un soci com Andrés Iniesta, que a sobre subscriu ell totes les accions i no una societat, demostrant públicament el seu amor al club". Milla ha comentat que "és bo fer-se soci d'Andrés Iniesta" i ha estimat que aquest lema seria bo per a una futura campanya d'abonats: "Fes-te soci de l'Albacete i ho seràs d'Andrés Iniesta", ha comentat.

Un dels punts nous de la junta d'accionistes de l'Albacete se centrarà en l'aprovació del canvi de nom de la Ciutat Esportiva, que passaria a tenir cognom si els accionistes aproven la proposta del consell i es denominaria Ciutat Esportiva Andrés Iniesta.

stats