FUTBOL
Esports Futbol 07/10/2011

El president de la Federació Espanyola de Futbol podria perdonar Tito Vilanova i Mourinho

Segons el diari Marca, si Villar guanya les eleccions l'any vinent o si Espanya guanya l'Eurocopa, les mesures de gràcia podrien deixar les sancions sense efecte

Ara
1 min
Sempre desafiant A José Mourinho, l'entrenador del Madrid, li encanta jugar  en els estadis en els quals genera poca simpatia.

BarcelonaÁngel María Villar podria perdonar les sancions de Tito Vilanova i de José Mourinho pels incidents viscuts durant la Supercopa d'Espanya del 2011. Segons afirma el diari Marca, l'actual president de la Federació Espanyola de Futbol podria adoptar mesures de gràcia de cara al 2012 per dos motius.

El primer és que l'any 2012 hi ha eleccions a totes les federacions olímpiques, inclosa la de futbol i, en cas de sortir novament escollit, Villar –tal i com ja va fer en les anteriors eleccions–, perdonaria totes les sancions.

L'altre motiu és l'Eurocopa del 2012. En cas que Espanya guanyés aquesta competició, i tal i com Villar va fer amb l'Eurocopa del 2008 i el Mundial de 2010, Villar prendria mesures de gràcia i totes les sancions que arrossegaven els clubs també quedarien sense efecte.

stats