EURO 2012
Esports Futbol 11/06/2012

La França de Ribéry i Benzema amenaça una Anglaterra sense Rooney

La baixa per sanció del davanter del Manchester United pot ser clau en les aspiracions d'Anglaterra en aquesta edició de l'Eurocopa

Ara
1 min
Ribéry, estrella francesa

BarcelonaAnglaterra i França s'enfronten aquest dilluns (18h, Cuatro) en el primer partit del Grup D d'aquesta Eurocopa 2012. Tots dos equips, assenyalats com a favorits de grup per passar a quarts de final, saben que el primer que colpegi primer es pot endur el partit i els tres punts extres que l'altre deixa de sumar.

Els anglesos, que no podran comptar amb la seva estrella, Wayne Rooney, sancionat encara amb dos partits, esperen que aquest fet no els passi factura contra una França que confia els seus resultats al talent de Nasri, Ribéry i el jugador del Reial Madrid Karim Benzema, l'home gol de la selecció que dirigeix l'exblaugrana Laurent Blanc.

La selecció anglesa,que no ha pogut convocar per lesió a Frank Lampard, Jack Wilshere, Gareth Barry i Gary Cahill, confia en superar els obstacles apareguts les darreres setmanes i fer un bon paper en una competició que no ha aconseguit mai i que se li resisteix.

stats