COPA AMÈRICA
Esports Futbol 02/07/2011

Messi, criticat per la premsa argentina tot i ser escollit el millor jugador del partit

Messi i l'Argentina no han començat amb bon peu la Copa Amèrica. Després d'empatar a casa amb la feble Bolívia, els membres de l'albiceleste han rebuts les crítiques de la premsa.

Toni Padilla
1 min
Messi, cara a cara amb el capità de Bolívia Raldes

BarcelonaMessi va ser escollit el millor jugador del partit doncs va ser el líder sobre la gespa durant els primers 45 minuts. Malgrat tot, la premsa local ha criticat el seu joc. El diari esportiu Olé ha afirmat que "es va perdre entre tanta cama" i que "Leo no va ser el líder i va estar lluny, molt lluny del que pot donar. Va estar poc participatiu".

'La Nación' parla d'un "Leo que va caminar per tots els costats i per cap. Ni l'estrella de Messi va aparèixer". Sobre la seva participació en el joc de l'equip de Batista, aquest rotatiu va escriure que "mai va estar còmode i només va aportar espurnes. Messi va caure pres de la irregularitat".

El jugador va parlar a la fi del partit força enfadat, afirmant que "els han sorprès amb un gol de merda. Per sort s'ha empatat gràcies al Kun. Cal millorar, tot i que s'han fet bé algunes coses. Ara ens cal guanyar els altres dos partits", davant de Colòmbia i Costa Rica.

stats