FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 07/07/2011

Argentina provoca decepció i Messi preocupació, segons la premsa

'Decepció' és el denominador comú amb el qual la premsa esportiva de Buenos Aires resumeix la impressió deixada per la selecció d'Argentina

Efe
2 min
La portada del diari OLÉ.

Barcelona"Decepció" és el denominador comú amb el qual la premsa esportiva de Buenos Aires resumeix la impressió deixada per la selecció d'Argentina que dimecres va empatar a zero amb la de Colòmbia en la fase de grups de la Copa Amèrica, i coincideix que "alarma" la davallada de Lionel Messi.

"Un altre pobre empat i més decepció", titula Clarín a la portada, i assenyala que l'equip que dirigeix Sergio Batista "va mostrar la mateixa tebior que davant Bolívia", que Colòmbia "va generar més situacions de risc i va poder guanyar" i que el porter Romero va ser la figura del partit.

El rotatiu també destaca en la seva primera pàgina que el públic, a més de reprovar amb xiulets l'actuació de l'equip a l'estadi del club Colón de Santa Fe, va demanar amb els seus crits la tornada de Diego Maradona.

"Juguem malament. Gairebé perdem. Ens va salvar el porter. A Santa Fe van insultar els jugadors i van demanar Maradona. El discurs de Batista no es veu a la pista", destaca el diari esportiu Olé en la seva portada.

El diari indica que "aquest no és Messi. Com l'equip, Leo no va jugar bé i se'l va notar pesat davant Colòmbia". Respecte això afegeix que "a Messi se'l va veure malament. I per moments semblava rendit, amb una cara de 'no sé què fer' que alarma. Apagat, desanimat. Com gairebé tot l'equip, va tenir una nit molt baixa".

"La selecció segueix decebent", anuncia La Nación, que en el seu comentari destaca que "La imatge final de Leo Messi va resultar més que eloqüent: caminant només amb la mirada perduda, ajupit buscant explicació, com abatut. Argentina novament va fallar en la recerca de construir l'escenari ideal per explotar tot el talent del seu home més determinant ".

Segons La Razón, "Argentina segueix sense enlairar-se"; el Diario Popular titula en la seva primera pàgina: "Així anem al fracàs", mentre que Página 12 afirma que "No hi ha cas. Com li va succeir davant Bolívia, a la selecció li va tornar a faltar, davant Colòmbia, claredat per jugar la pilota i ordre per recuperar-la quan no la tenia".

stats