Lliga de Campions
Esports Futbol 24/08/2011

L'Arsenal es juga el passi a la fase de grups de la Champions a Itàlia contra l'Udinese

Sense Cesc ni Nasri, tots dos traspassats aquest estiu, l'equip que entrena Arsène Wenger busca defensar l'1-0 de l'anada per classificar-se per la fase de grups

Redacció
1 min
Walcott i Pasquale, durant l'Arsenal-Udinese

BarcelonaL'Arsenal es juga avui dimecres, el ser o no ser a la propera edició de la Lliga de Campions, i Arsène Wenger bona part de la credibilitat davant l'afició gunner després d'acceptar el traspàs aquest estiu de Cesc Fàbregas (Barça) i Nasri (Manchester City). L'equip del Nord de Londres s'ha desplaçat a Itàlia per defensar un 1-0 de l'anada contra l'Udinese, un altre equip que aquest estiu també ha venut un altre dels seus jugadors al club blaugrana: Alexis Sánchez.

D'altra banda, l'Olympique de Lió visita el Rubin Kazán amb la confiança que li dóna un 3-1 de l'anada. I el Benfica portuguès, amb l'exblaugrana Nolito, afronta la tornada a casa després d'empatar a 2 al camp del Twente.

Però qui ho té més difícil per classificar-se és el Copenhague. El conjunt danès, que tan bona imatge va deixar la temporada passada en els enfrontaments contra el Barça, afronta la missió gairebé impossible de remuntar al camp del Viktoria Plzen txec un 1-3 en contra de l'anada.

Mentre l'Sturm Graz i el BATE Borisov disputen una de les eliminatòries més obertes, ja que a l'anada a Àustria van empatar a un gol.

Tots els partits es disputen aquest dimecres a ¾ de 9, hora catalana.

Partits de tornada de la prèvia de Champions Dimecres, 24 d'agost (20.45)

Viktoria Plzen (Txèquia) - Copenhague (Dinamarca) (3-1)

Sturm Graz (Àustria) - BATE Borisov (Bielorússia) (1-1)

Benfica (Portugal) - Twente (Holanda) (2-2)

Udinese (Itàlia) – Arsenal (Anglaterra) (0-1)

Rubin Kazan (Rússia) - Lió (França) (1-3).

stats