PREMIER LEAGUE
Esports Futbol 05/03/2011

L'Arsenal no pot amb el Sunderland i viu una nova decepció just abans de jugar a Barcelona

L'Arsenal no ha passat de l'empat sense gols davant del Sunderland en el darrer partit abans de jugar al Camp Nou la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

Toni Padilla
1 min
Wilshere, lluitant contra la defensa del Sunderland

BarcelonaSegona decepció per a l'Arsenal en la darrera setmana. Si el darrer diumenge l'equip d'Arséne Wenger va perdre la final de la Copa de la Lliga davant del Birmingham a Wembley (2-1), ahir els gunners no van passar de l'empat davant del Sunderland (0-0). El rival del Barça tenia l'oportunitat de situar-se a un sol punt del líder de la Premier, el Manchester United, però ara queda a tres punts.

L'Arsenal, amb les baixes ja conegudes de Van Persie, Walcott i Cesc –el català serà sotmès dilluns a unes proves per determinar si pot jugar al Camp Nou– va dominar la major part del partit davant d'un Sunderland que havia perdut els darrers quatre partits. L'equip del nord d'Anglaterra però, no va patir en defensa, ja que l'Arsenal tenia la pilota però no xutava gaire.

Al final del partit, Wenger va donar entrada a Rosicky i Chamack per intentar trobar el camí del gol, i els londinencs van gaudir de més ocasions. Nasri va estar a punt de marcar de falta, però Mignolet ho va evitar. Dos cops de cap de Chamack i Bendtner també van fer somiar en el triomf a un Arsenal que lluita per guanyar el seu primer títol en més de cinc anys, i ara perd una oportunitat per pressionar el líder.

Arsenal 0-0 Sunderland

Arsenal: Szczesny, Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy, Diaby (Rosicky, 77'), Nasri, Denilson (Chamakh, 61'), Wilshere, Arxàvin i Bendtner.

Sunderland: Mignolet, Barsdley, Richardson, Mensah, Bramble, Ferdinand, Malbranque (Wellbeck, 68'), Henderson (Collback, 87'), Muntari, Sessegnon i Gyan (Elmohamady, 78').

Àrbitre: R.Taylor. Targuetes grogues a Koscielny, Nasri, Wilshere, Richardson, Henderson i Collback.

stats