Premier League
Esports Futbol 28/08/2011

L'Arsenal cau humiliat pel Manchester United amb un 8-2 històric i un 'hat trick' de Rooney

Els 'red devils' demostren que tornen a ser els grans favorits pel títol de la Premier, i els de Wenger, sense Cesc ni Nasri, són dissetens, amb només un punt en tres partits

Wayne Rooney ha marcat tres dels vuit gols del United sobre l'Arsenal.

ManchesterEl Manchester United ha endossat vuit gols a l'Arsenal (8-2), amb un hat trick de Wayne Rooney inclòs, en un partit històric. L'equip d'Arsène Wenger, després d'haver sumat un sol punt en tres jornades, queda relegat al lloc 17 a la classificació de la Lliga anglesa.

L'Arsenal s'ha presentat a Manchester amb una plantilla minvada per les baixes de Vermaelen, Wilshere, Squillaci i Diaby, la suspensió de Song, Gervinho i Frimpong, i la recent sortida del club dels centrecampistes Cesc Fàbregas, traspassat al F. C. Barcelona, i Samir Nasri, al Manchester City.

Ferguson, amb les úniques absències de Vidic i Rafael da Silva, ha plantejat una davantera liderada per Rooney i Welbeck, amb el suport des dels extrems de Nani i Young.

El United ha clavat el primer als de Wenger al minut 22, amb un cop de cap de Welbeck, que s'ha desfet dels tres defenses que l'envoltaven per rematar davant el porter Szczesny una pilota bombada que li ha servit el brasiler Anderson.

Tot just quatre minuts després, el jove porter espanyol David De Gea, que havia estat criticat pels mitjans britànics després del seu debut a la Premier, ha evitat l'empat dels gunners en aturar un penal que Van Persie ha llançat enganxat al pal esquerre de la porteria de l'exporter de l'Atlètic de Madrid.

Els de Ferguson han aprofitat les presses de l'Arsenal per tornar a equilibrar la trobada, i Ashley Young s'ha apoderat d'una pilota de manera imprecisa per la defensa gunner per encertar en l'esquadra de Szczesny amb un xut des de fora de l'àrea.

Una lesió de Wellbeck a la mitja hora del joc ha donat entrada al mexicà Javier Chicharito Hernández, una de les estrelles dels diables vermells la temporada passada, que s'havia mantingut apartat fins ara de l'equip després que es va fer a la pretemporada un cop al cap.

Un altre xut des de fora de l'àrea, aquest cop de Wayne Rooney, deixava els de Wenger tres gols per sota en el marcador abans del descans, encara que Walcott, amb el temps de la primera part esgotat, ha escurçat distàncies en colar una pilota per sota de les cames de De Gea (3-1).

Tot i que l'Arsenal jugava amb intensitat i disposava d'ocasions, el que ha tornat a definir ha estat Rooney, al 64, en col·locar una pilota al fons de la xarxa rival en un llançament de falta.

Tot seguit, al 67, Nani ha deixat fora de combat els d'Arsène Wenger amb un xut des de dins de l'àrea, i Park s'unia al 70 a la celebració anotant el sisè gol del United.

Van Persie ha mirat de mantenir l'honor dels gunners en sumar el segon per al seu equip al 74, però altre cop Rooney, al 82, ha sobrepassat el porter Szczesny, aquest cop des del punt de penal, i ha sumat el tercer d'aquesta trobada.

Mentre la grades d'Old Trafford festejaven la insòlita victòria dels red devils contra l'Arsenal i Arsène Wenger observava en silenci, amb cara de preocupació, el final del partit des de la banqueta, Young encara ha volgut rematar els gunners amb el desè gol de la tarda, el vuitè del United.