Selecció Catalana
Esports Futbol 28/12/2011

Artur Mas: "Estic molt refredat, però jo seré a l'estadi, per això demano que tothom s'animi"

El president de la Generalitat ha rebut aquesta tarda el seleccionador Johan Cruyff a la Generalitat per demanar una gran entrada per al Catalunya-Tunísia de divendres

Albert Solé
1 min
Andreu Subies, president de la FCF, Artur Mas, president de la Generalitat i Johan Cruyff, seleccionador català.

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, ha donat un empenta al partit de la selecció catalana que es disputarà aquest divendres 30 de desembre a les 19 h a l'Estadi Lluís Companys. "Estic molt refredat, però jo divendres seré a l'estadi, per això demano que tothom s'animi", ha dit el president davant del seleccionador, Johan Cruyff, i el president de la Federació Catalana de Futbol. Artur Mas ha rebut Cruyff i una representació de la directiva de la federació al Palau de la Generalitat, i li han regalat una samarreta de la selecció. "El que volem és que el partit sigui un èxit de participació i que hi vagi molta gent, que gaudeixin del futbol i facin país".

Johan Cruyff ha abaixat al màxim els preus de les entrades perquè el partit sigui una festa per a tothom", ha recordat el seleccionador català, mentre que el president de la Federació, Andreu Subies, ha comentat: "Aquest partit significa l'inici del que volem fer amb la selecció, tenir el millor equip, amb Johan Cruyff a la banqueta, i amb les institucions compromeses amb el pacte Compromís de país".

stats