Lliga de Campions
Esports Futbol 26/04/2012

El diari 'As' diu que "el Bayern mata al Bernabéu i alleuja el barcelonisme"

Marca titula "un altre cop la bèstia negra" i reconeix que a la segona meitat, el Reial Madrid ha fet un pas enrere i el Bayern ha tingut més ocasions de gol

Ara
2 min

BarcelonaEls diaris esportius madrilenys han lamentat l'eliminació del Reial Madrid de la Champions a mans del Bayern, en un partit que s'ha resolt a la tanda de penals. Una derrota que, segons el diari 'As' "alleuja el barcelonisme".

En l'edició digital, el rotatiu assegura que els alemanys han "protagonitzat una sorpresa encara més rocambolesca que el Chelsea –el dia abans al Camp Nou– desaprofitant un 2-0 i aixecant una tanda de penals que s'havia posat impossible". 'As' també opina que "el Madrid ha trobat a faltar no haver tingut rivals de més entitat a la Lliga per preparar-se com calia per partits com aquest". I que el Bayern ha sorprès per atrevit, i el Madrid per precipitat" en un enfrontament "amb moltes nervis".

El diari 'Marca' titula en portada: "un altre cop la bèstia negra", i diu que "el Madrid ha donat la volta a l'eliminatòria al minut 5 i ha pres distància al 14, però s'ha fet enrere amb 2-0". Sobre el conjunt bavarès opina que "s'ha recuperat d'una posada en escena desastrosa, ha empatat amb un penal de Robben i ha disposat de les millors ocasions durant el temps reglamentari".

Alegria a Barcelona

En canvi, les opinions varien als diaris esportius editats a Barcelona, en la seva edició digital. 'Mundo Deportivo' titula "la 'Décima' haurà d'esperar"; i a la crònica destaca que "Mourinho i el Reial Madrid es queda sense la copa quan tots els madridistes ja es veien a Munic celebrant-la". També comenta que "el Bayern ha estat millor al segon temps".

I el diari 'Sport' titula "la desena...decepció", ja que és la desena temporada consecutiva que els blancs no poden arribar a la final. A la crònica opina que "el futbol ha fet justícia i el Madrid ha pagat cara l'aposta defensiva". I que "el Bayern ha passat a la final a la tanda de penals d'un partit on ha estat infinitament superior". Per últim, destaca que "Cristinao ha marcat els dos gols però ha errat el llançament decisiu".

stats