Lliga Europa
Esports Futbol 15/09/2011

L'Atlètic de Madrid i l'Athletic Club debuten a la Lliga Europa amb victòria

Els matalassers s'han imposat al Celtic a casa (2-0) mentre els lleons han guanyat al camp de l'Slovan de Bratislava (1-2)

Muniain, en primer terme, celebra el seu gol

BarcelonaEls dos representants de la LFP que participen a la Europa League han debutat amb victòria, després que els matalassers s'imposessin al Celtic de Glasgow a casa (2-0) i els lleons s'imposessin al camp de l'Slovan de Bratislava (1-2).

El conjunt madrileny ha estat molt superior i ha superat l'equip escocès amb contundència, no tant al marcador com sí en el joc. Falcao ha avançat l'Atlètic de Madrid al minut 2, i a l'equador del segon temps Diego ha marcat el que seria el 2 a 0 definitiu.

Els matalassers lideren el grup I conjuntament amb l'Udinese, que també ha debutat amb victòria a la competició. El conjunt italià ha superat el Rennes per 2-1. Els francesos s'han avançat amb un gol de Hadji, però Di Natale –al primer temps– i Armero han capgirat el marcador i han deixat els tres punts a la ciutat d'Udine.

D'altra banda, al grup F l'Athletic Club s'ha imposat al camp de l'Slovan de Bratislava per 2-1, un resultat que ajuda a consolidar el projecte de Marcelo Bielsa. Els bascos s'han avançat al quart d'hora gràcies a una diana de Susaeta, però Guede ha empatat a la mitja hora de joc. Tanmateix, abans del descans hi ha hagut temps pel 1-2, obra de Muniain, que seria el marcador definitiu.

L'Athletic ha completat un bon partit i colidera el seu grup juntament amb el PSG, que aquest dijous també ha debutat amb victòria a la Lliga Europa. Els francesos han derrotat 3-1 el Salzburg, amb gols de Nene i Bodmer –al primer temps– i de Menez a la represa. Pel conjunt austríac, Sekagya ha fet el gol de l'honor al minut 87.