COPA DEL REI
Esports Futbol 08/06/2012

L'Athletic presenta al·legacions als 99.000 euros que li reclama l'Ajuntament de Madrid

El club ha posat en mans del seu departament legal i la seva companyia d'assegurances la liquidació rebuda pel consistori madrileny

Efe
1 min

BilbaoL'Athletic Club ha anunciat que interposarà "al·legacions" per la seva "disconformitat" amb els prop de 99.000 euros que l'Ajuntament de Madrid li reclama per les despeses i desperfectes ocasionats en les zones habilitades per als seus aficionats el 25 de maig amb motiu de la final de la Copa del Rei al Vicente Calderón.

A través d'una nota publicada a la seva pàgina web, l'entitat blanc-i-vermella assenyala que, "segons el criteri del consistori" madrileny, l'import de la reparació dels danys ocasionats en l'espai on es va habilitar l'Athletic Hiria puja a "98.915,53 euros".

Entre els diferents conceptes, aclareix l'Athletic, els més quantiosos són els "26.003,50 euros" del capítol de "jardineria" i els "57.000" de la "neteja i eliminació de pintades".

El club, "després d'aportar el peritatge realitzat després de la celebració de l'esdeveniment", ha posat en mans del seu departament legal i companyia d'assegurances la liquidació rebuda per l'Ajuntament de Madrid "amb vista a efectuar les al·legacions pertinents davant la disconformitat amb la quantia exigida".

El vicealcalde de Madrid, Miguel Ángel Villanueva, va informar el passat dijous que l'ajuntament de la capital havia reclamat 94.000 euros a l'Athletic i 4.000 al Barça, que havien de ser deduïts de les fiances dipositades per ambdós, 100.000 euros en el cas del club biscaí i 50.000 en el del català.

stats