COPA DEL REI
Esports Futbol 18/01/2012

L'Athletic Club supera el Mallorca (2-0) i encarrila l'eliminatòria

Els homes de Bielsa aconsegueixen dos gols de renda en l'anada dels quarts de final de la Copa del Rei. El proper dimecres, la tornada a Mallorca

Iker Muniain remata en el segon gol de l'Athletic.

BarcelonaL’Athletic Club ha posat un peu a les semifinals de la Copa del Rei després de vèncer a San Mamés el Mallorca amb dos gols de cap.

Fernando Llorente, en el minut 35 de la primera meitat, ha rematat una centrada de De Marcos, i Iker Muniain, al 59 de partit, amb un altre cop de cap a centrada de Susaeta, ha marcat el segon dels de Bielsa, que han estat molt superiors als homes de Joaquín Caparrós, que ha tornat a la Catedral després d’haver entrenat l’Athletic durant quatre temporades.

Els bascos han pogut ampliar l’avantatge, però els han anul·lat un gol al minut 89’ per un fora de joc inexistent que hauria suposat el 3-0, resultat amb què pràcticament haurien tancat l’eliminatòria. El partit de tornada serà el proper dimecres a l’Iberostar Estadi.