Europa League
Esports Futbol 20/09/2012

L'Atlètic de Madrid derrota l'Hapoel Tel-Aviv (0-3) i l'Athletic empata a casa amb el Kyriat Shmona (1-1)

En la primera jornada destaquen el triomf 3-5 del Liverpool contra el Young Boys, la derrota del PSV al camp del Dnipro ucraïnès o la golejada del Nàòls 4-0 a l'AIK suec i l'empat a 0-0 entre el Tottenham i el Lazio

Diego Costa controla una pilota davant l'oposició de Shushan

BarcelonaL'Atlètic de Madrid, actual campió de l'Europa League, ha començat amb una demostració de força la seva lluita per revalidar el títol. A Tel Aviv, ha golejat l'Hapoel 3-0, amb gols del 'Cebolla' Rodríguez, Diego Costa i Raúl García. L'equip de Simeone no ha patit per endur-se els primers tres punts de la fase de grups, que el situen líder del grup B, amb els mateixos punts que el Viktoria Plzen, que ha guanyat 3-1 l'Académica portuguès.

L'Athletic Club no ha pogut passar de l'empat contra els israelians del Kyriat Shmona. Rochet ha avançat els visitants a San Mamés, obligant als de Bielsa a remuntar. Susaeta, al minut 40, ha pogut retallar diferències, però els bascos no han pogut completar la remuntada i es conformen amb un punt en el seu debut a Europa. En l'altre partit del grup I, l'Olympique de Lió ha superat 2-1 l'Sparta de Praga.

La primera jornada de la competició ha deixat altres resultats destacats, com la victòria 3-5 del Liverpool a Berna contra el Young Boys suís. Al minut 63, els anglesos perdien 3-2, però un gol de Coates i dos de Shelvey li han permès capgirar el marcador. Els de Brendan Rodgers lideren el grup A per davant de l'Udinese i l'AEK, que han empatat a un.

També és sorprenent la derrota del PSV 0-2 al camp del Dnipro ucraïnès. El local Mathison i el visitant Hutschinson en pròpia porteria, han marcat els gols del partit. Lidera el grup F el Nàpols, que ha passat per sobre de l'AIK suec (4-0).