BARÇA
Esports Futbol 09/04/2011

El Barça s'imposa a l'Almeria (3-1) i anirà al Santiago Bernabéu amb vuit punts d'avantatge

Tot i que l'Almeria s'ha avançat amb un gol de Corona, el Barça ha remuntat amb dos gols de Messi (un de penal) i un altre de Thiago, de cap a la sortida d'un córner

Nuria García
2 min
Bojan Krkic lluita una pilota amb Macedo.

BarcelonaEl Barça segueix a vuit punts del Reial Madrid. Després que els blancs guanyessin a San Mamés (0-3), els blaugranes han superat l'Almeria, el cuer de la Lliga, a qui han hagut de remuntar el partit. Els blaugranes aniran, doncs, el proper dissabte al Santiago Bernabéu amb un avantatge molt clar de punts sobre els blancs a la classificació.

Guardiola ha decidit fer canvis en l'onze segurament pensant en el partit de dimarts contra el Xahktar i el de dissabte contra el Reial Madrid. Així, ha decidit donar descans a David Villa, que fa set partits que no marca, i li torna la confiança a Milito per jugar a l'eix de la defensa contra el cuer. Pinto s'ha recuperat de les seves molèsties i torna a ser titular al lloc de Valdés, sancionat.

Messi ha gaudit d'una de les millors ocasions dels blaugranes quan, a punt d'arribar a la mitja hora de partit, ha rematat alta una pilota des de la frontal. I al 33', Alves també ha pogut sorprendre el porter visitant amb una rematada que ha sortit alta. Abans, Bojan ha hagut de deixar el terreny de joc amb molèsties i al seu lloc ha entrat Villa.

Després que Villa hagi estavellat una pilota al pal, l'Almeria ha aconseguit avançar-se en el marcador amb un gol de Corona, que ha culminat una contra dels andalusos (52'). I Messi, tot just en la següent jugada, ha aconseguit l'empat amb un gol de penal després que Diego Alves fes caure Villa dins l'àrea (53').

Els blaugranes han aconseguit avançar-se en el marcador amb un gol de Thiago, de cap, a la sortida d'un córner que ha servit Messi (64'). I en el temps afegit, Messi ha robat una pilota a la defensa andalusa i ha fet el tercer, un gol de murri. Amb aquesta diana, l'argentí arriba fins als 47 gols, els mateixos que va marcar en tota la Lliga passada.

BARÇA 3

ALMERIA 1

Barça: Pinto, Alves, Piqué, Milito (Pedro 53') i Maxwell; Mascherano, Xavi i Thiago (Keita 66'); Iniesta, Messi i Bojan (Villa 30').

Almeria: Alves, Macedo, Silva, Acasiete, Luna, Juanito, Bernadello, Crusat (Goitom 70'), Corona (Uche 56'), Ortiz (Feghouli 79') i Piatti.

Gols: 0-1 (52') Corona. 1-1 (53') Messi, de penal. 2-1 (64') Thiago. 3-1 (91') Messi.

Àrbitre: Ayza Gámez (valencià). Targetes grogues: a Bojan (16'), Mascherano (18'), Diego Alves (52') i Villa (76').

stats