BARÇA-ARSENAL
Esports Futbol 08/03/2011

Wenger: "He parlat amb gent de la UEFA i no entenen la decisió de deixar-nos amb deu jugadors"

El tècnic de l'Arsenal s'ha mostrat disconforme amb l'àrbitre del partit, Massino Busacca, després que aquest expulsés Van Persie per doble amonestació

Nuria García
2 min
Arsène Wenger lamenta una ocasió del seu equip.

BarcelonaDesprés de perdre contra el Barça (3-1) al Camp Nou i caure eliminats de la Lliga de Campions, el tècnic de l'Arsenal, Arsène Wenger, ha destacat la expulsió de Robin van Persie –ha vist la segona targeta groga després d'allunyar una pilota quan l'àrbitre ja havia xiulat–, que ha afirmat que no entenia.

"És difícil entendre la decisió de l'àrbitre. Com pots matar un partit així? Era un partit tan prometedor i tan interessant... La gent que en sap, mai acceptaria una decisió així", ha dir Wenger, que també ha reconegut que han perdut contra "un gran Barça", a qui ha desitjat molta sort d'ara endavant.

L'entrenador de l'Arsenal ha insistit en l'expulsió de Van Persie, i ha dit que no entenia la decisió de l'àrbitre, el suís Massino Busacca. "Si estàs jugant a futbol a un cert nivell, no pots prendre aquesta decisió, és impossible. No entenc ni la decisió ni la manera com ho ha fet". A més, el tècnic francès ha assegurat que havia parlat amb gent de la UEFA i que ells tampoc entenien res. "He parlat amb gent de la UEFA i ells també estaven sorpresos. Si fos per joc brut la segona targeta, però de la manera que ha estat, em sembla vergonyós", ha sentenciat Wenger.

Respecte el partit, l'entrenador de l'Arsenal ha reconegut que en la primera part han "estat dominats", però que en la segona han "trobat més espais". "Estic convençut que podríem haver guanyat aquest partit", ha dit. Tot i això, els londinencs no han xutat cap cop a porta. "Quan teníem deu jugadors només era difícil. Ja ha estat difícil en la primera meitat, però després ha estat més complicat", s'ha justificat Wenger.

Sobre la lesió del porter Szcezsny, Wenger ha explicat que té un dit dislocat, tot i que encara no saben com té el tendó. Això sí, el tècnic no creu que tinguin cap tipus de maledicció amb els porters contra el Barça. "No és una maledicció, però sento que el Barça és bo i pot guanyar qualsevol, però al menys, quan jugues contra ell, vols tenir l'oportunitat de poder guanyar", ha conclòs.

stats