BARÇA
Esports Futbol 01/02/2012

El Barça no sentencia a València i s'ho jugarà tot al Camp Nou (1-1)

Els catalans han pogut resoldre l'eliminatòria, però han errat un penal i han fallat diverses ocasions clares davant de la porteria de Diego Alves

D.r. Jover
Cuenca rep la pressió de Mathieu i Albelda

BarcelonaDecidirà el Camp Nou. L'empat del Barça a Mestalla per 1 a 1 deixa l'eliminatòria oberta, però dóna als blaugranes l'opció de resoldre l'eliminatòria i guanyar-se el passi a la final de la Copa del Rei a casa. Jonas al 27' de partit ha avançat al València, però Carles Puyol, amb una rematada de cap, ha situat l'empat al 35' de partit.

Els de Pep Guardiola han estat superiors contra el València. Però no han sabut sentenciar el partit. Un penal fallat per Leo Messi al minut 55' de partit, i una ocasió davant de porteria de Dani Alves al minut 73' han pogut decantar l'eliminatòria, però entre Diego Alves i el pal han evitat que el Barça s'endugués un triomf de Mestalla.

Sortida polèmica

El Barça s'ha hagut de quedar amb 10 jugadors al minut 17 de partit. Una sortida esbojarrada de Pinto fora de l'àrea ha acabat amb el porter andalús tocant la pilota amb les mans fora de l'àrea. L'àrbitre, González González, no ho ha vist i el gadità ha sortit impune de l'acció.

Tret d'aquesta acció, l'actuació de l'àrbitre ha estat més que correcte. Al minut 55' no ha dubtat en assenyalar un clar penal de Miguel sobre Thiago Alcántara. Malauradament Messi ha errat el llançament, que l'ha aturat Diego Alves. I és que el porter brasiler ha aturat 11 dels 19 penals que li han llançat des que és a Espanya.

Domini aclaparador

En el segon temps el Barça ha estat molt superior. Ha dominat el partit i ha gaudit de les millors ocasions del partit. Messi, Abidal, Busquets, Piqué i Alves han pogut donar la victòria als de Pep Guardiola, però no ha estat així.

Tot i les errades el Barça no ho ha deixat d'intentar encara que sense sort final. L'1-1 s'ha mantingut i això significa que l'eliminatòria i el passi a la final es decidirà a Barcelona, al Camp Nou, en una setmana.

Fitxa Tècnica

1- València: Alves; Miguel, Rami, V. Ruiz, Mathieu; Albelda (Tino Costa 65'), Éver; Piatti (Feghouli 58'), Jonas, J.Alba; Soldado

1- FC Barcelona: Pinto; Puyol, Piqué, Mascherano, Abidal; Busquets, Thiago (Dos Santos 78'), Cesc; Cuenca (Tello 86'), Messi i Alexis (Alves 61').

Gols: 1-0 Jonas (27'), 1-1 Puyol (35')