Futbol Femení
Esports Futbol 19/07/2012

El Barça femení jugarà un amistós a Alemanya contra el subcampió d'Europa, el Frankfurt

L'equip de Xavi Llorens té previst començar la pretemporada el 30 de juliol i preparar-se per al seu debut en Champions amb un partit solidari el 19 d'agost a la localitat alemanya de Fulda

Natalia Arroyo
1 min
Soni i Marta Corredera celebren un gol

BarcelonaDesprés de l'èxit de la Lliga l'any passat, el Barça femení afronta amb molta il·lusió la nova temporada. A l'espera de confirmar-se la configuració de la plantilla 2012/13, la publicació regional alemanya 'Fuldaer Zeitung' ha revelat que l'equip de Xavi Llorens disputarà un amistós contra l'1. FFC Frankfurt, actual subcampió d'Europa, a la localitat alemanya de Fulda. El partit es disputarà el 19 d'agost i l'organitzarà l'entitat SMOG ('Schule machen ohne Gewalt'), en favor de l'escola sense violència.

Aquest any, l'equip femení del Barça té el repte de defensar el títol de Lliga contra els seus grans rivals, especialment l'Athletic i l'Espanyol, a més d'intentar fer el millor paper possible a la Champions femenina, competició en què debutaran a setzens de final el 26 o 27 de setembre. Tot i que des del club es reconeix que la participació europea només és un premi, la missió de la plantilla és arribar el més lluny possible. Enfrontar-se al potent Frankfurt (que enguany no hi participarà tot i ser-ne el vigent subcampió) és el primer pas per mesurar el nivell de l'equip.

stats