SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 22/01/2012

El Barça B rep el Xerez amb l'únic objectiu de sumar

A més de no poder comptar amb Soriano, Eusebio es queda sense Dos Santos i Sergi Roberto, cridats per Pep Guardiola amb el primer equip, per rebre el Xerez (19:45h)

Efe
1 min

BarcelonaAngoixat després de cinc partits sense conèixer la victòria i per la marxa al Salzburg del golejador Jonathan Soriano, un dels pilars de l'equip, el Barça B examina els seus dubtes davant el Xerez, al qual rebrà a un Miniestadi on només ha estat capaç d'aconseguir deu punts de trenta possibles.

Ha estat notícia el filial blaugrana als últims dies, però no precisament per calmar les aigües. D'una banda, per l'adéu rumb a Àustria de Jonathan Soriano, màxim artiller del passat curs a Segona Divisió, a què s'ha sumat l'anunci que el migcampista Martí Riverola jugarà al Bolonya a partir del juny, quan finalitzi el seu contracte amb el club català.

Especialment sentida és la baixa de Soriano, més encara amb els problemes del filial per amarrar els seus partits, pel que el tècnic Eusebio Sacristán espera que sigui "l'hora" d'altres jugadors com Rodri, fitxatge d'aquest curs, així com de Rafinha Alcàntara, qui podria tornar a posicions més ofensives.

Tampoc no podrà comptar de nou amb Jonathan dos Santos ni Sergi Roberto, que viatgen amb el primer equip a Màlaga, així com els lesionats Gustavo, Carmona i Ilie, pel que podria donar entrada a la llista a algun jugador del juvenil per reforçar l'equip.

Alineacions probables:

Barcelona B: Masip; Montoya, Bartra, Muniesa, Lobato o Planas; Riverola, Rafinha, Espinosa; Tello, Deulofeu i Rodri.

Xerez Dvo.: Doblas, Campano, Robusté, Lombán, Mendoza, Rueda, Cordero, Israel, Capi, José Mari i Íñigo Vélez.

Àrbitre: Gil Manzano (col·legi extremeny).

Estadi: Miniestadi.

Hora: 19.45

stats