Lliga de Campions
Esports Futbol 19/05/2012

El Bayern i el Chelsea busquen convertir-se en el nou campió d'Europa a Munic (20.45h)

Tots dos equips protagonitzen una final de Champions inesperada, després que els alemanys i els anglesos eliminessin a semifinals als autèntics favorits, Reial Madrid i Barça

Natalia Arroyo
1 min
Els porters del Chelsea s'entrenen a l'Allianz Arena de Munic

BarcelonaAbans de les semifinals ningú els esperava sentint l'himne de la Champions en la final que es disputarà aquesta nit a l'Allianz Arena de Munic (20.45h / TV3 i La1). Però el Bayern Munic i el Chelsea van superar les eliminatòries contra el Reial Madrid i el Barça, els grans favorits de la competició i avui es disputaran la corona europea, en un duel en què les sancions condicionen les alineacions d'un i altre equip.

El Bayern té tres titulars sancionats: el central Badstuber, el lateral esquerre Alaba i el migcentre Luiz Gustavo. Això obligarà a Heynckes a reconstruir el seu engranatge defensiu amb l'ucraïnès Tymoshchuk a l’eix i l’alemany Diego Contento a la banda. Toni Kroos i Schweinsteiger hauran de repartir-se funcions de contenció al doble pivot i Thomas Müller saltarà a la mitja punta.

D’altra banda, el Chelsea perd Terry, Ivanovic, Meireles i Ramires. Di Matteo haurà de completar la línia defensiva amb Bosingwa i la parella de centrals David Luiz i Cahill, malgrat que amb prou feines s'han entrenat després de recuperar-se de les seves lesions en els últims dies. Sense Ramires, la banda serà per Kalou i Essien farà de Meireles.

stats