LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 17/04/2012

La maledicció del Bayern de Munic, prova de foc a les semifinals de la Champions per al Madrid

Serà la 5a vegada que Bayern i Madrid es creuaran a les semifinals de la Champions (20.45 hores). Fins ara, en tres ocasions ha passat a la final el conjunt alemany i en una el blanc

Efe
2 min
Tota la plantilla blanca ha viatjat a Munic / ALEXANDER HASSEBSTEIN / BONGARTS / GETTY IMAGES

MadridBayern i Reial Madrid, un duel convertit en clàssic del futbol europeu, treu el cap a les semifinals amb un primer capítol a l'Allianz Arena, estadi que acollirà la final d'aquesta competició, en què l'equip de José Mourinho haurà trencar una maledicció per complir el seu gran repte, donar al madridisme 'la décima'.

Un total de 18 enfrontaments en la competició europea donen forma a un partit convertit en clàssic: Bayern contra Reial Madrid. La recuperació del prestigi perdut a Europa d'un Reial Madrid que en sis anys va ser incapaç de superar la barrera de vuitens ha arribat a les semifinals de la mà de José Mourinho. El camí madridista per la Lliga de Campions ha estat immaculat aquesta temporada. Rècord amb ple de victòries en la fase de grups i dues eliminatòries superades amb demostració de poder davant l'Olympique de Lió i l'Apoel, equip revelació del campionat. L'hora de la veritat arriba a l'Allianz. Nou visites a Munic i un sol empat. Vuit derrotes que són una llosa del passat a la qual els blancs s'enfronten aquest dimarts al vespre.

Per això, Mourinho ha convocat tota la seva plantilla, en una setmana decisiva per a la Lliga de Campions i la Lliga, amb els partits a l'Allianz i al Camp Nou.

Per al Bayern, els duels contra el Reial Madrid seran els partits més importants de la temporada, ja que són els que el separen del gran somni que és arribar a la final de la competició a Munic, el gran objectiu d'aquest curs.

El Bayern arriba a la cita sense novetats i les úniques baixes són les previsibles del belga Daniel Van Buyten i del brasiler Breno. Bastian Schweinsteiger, després d'una llarga baixa per lesió, ja va jugar dissabte noranta minuts contra el Magúncia, i l'entrenador Jupp Heynckes compta amb ell per a aquesta cita.

L'historial és lleugerament favorable al Bayern. De 18 precedents, ha guanyat deu vegades per sis del Reial Madrid. Serà la cinquena vegada que es creuaran a les semifinals. Fins ara, tres vegades ha passat a la final el conjunt alemany i només una el madridista.

stats