LLIGA PORTUGUESA
Esports Futbol 21/08/2011

El Beira Mar-Sporting Lisboa de la Primera Divisió portuguesa serà dirigit per un àrbitre de Segona

L'àrbitre designat per al partit, que es juga aquesta tarda a les 19.15 hores, va anunciar que no xiularia a causa de les queixes dels dirigents de l'Sporting

Efe
1 min

LisboaFinalment ja s'ha trobat àrbitre pel partit entre el Beira Mari i l'Sporting de Lisboa de la Primera Divisió portuguesa. Serà Fernando Idalécio Martins, un àrbitre de la Segona Divisió.

Tot plegat va començar per les queixes de l'Sporting a la designació de l'àrbitre. Un fet que no va encaixar gens bé el col·legiat designat per arbitrar aquest enfrontament que ha decidit no presentar-s'hi, a escasses hores de l'inici. D'aquesta manera, i a l'espera de trobar un nou àrbitre per al partit, calia consultar el reglament de la Federació Portuguesa de Futbol (FPF).

Segons el reglament, sense àrbitres oficials ni un acord entre els clubs per saber qui dirigeix el matx, s'anunciarà a l'estadi qui està disponible entre el públic per xiular. Si es presenten àrbitres titulats, el delegat de la Lliga triarà el més preparat i, si no, podrà ser algun espectador qui dirigeixi el xoc. En cas que cap de les dues possibilitats es dugui a terme, seran els capitans dels dos equips, els encarregats de l'arbitratge.

El col·legiat Joao Ferreira, de 43 anys i oficial d'Exèrcit de professió, va anunciar aquest divendres que no xiularia després que la premsa lusitana informés que els dirigents de l'Sporting havien acollit amb "un sentiment d'incredulitat i enuig" la seva designació i la del seu auxiliar Pais Antonio.

El rebuig de Ferreira va coincidir amb les dures crítiques a l'arbitratge lusità del president de l'Sporting de Lisboa, Luis Godinho Lopes, que va alertar que aquest diumenge "no tolerarà la falta d'imparcialitat" en els partits del seu equip.

stats