Lliga de Campions
Esports Futbol 04/04/2012

El Benfica no pot evitar el Chelsea-Barça (2-1)

Lampard ha avançat ràpidament el Chelsea transformant en gol un penal dubtós, i després de l'expulsió de Pereira (39') ha deixat els portuguesos sense poder de reacció malgrat el gol de Javi García a les acaballes

A.s.
2 min
Lampard celebra l'1-0 de penal contra el Benfica

BarcelonaEl Chelsea serà el rival del Barça a les semifinals de la Lliga de Campions després de tornar a guanyar el Benfica a Stamford Bridge. Els portuguesos han fet un molt bon partit, però el gol de Lampard de penal als 20 minuts i l'expulsió de Pereira poc abans del descans han condicionat el partit i han deixat el Benfica sense capacitat de reacció a la represa.

El Benfica sempre ha volgut jugar la pilota, mentre que el Chelsea, amb un joc més brusc, ha creat perill gràcies a la qualitat dels seus davanters. La primera ocasió del partit l'ha tingut David Luiz amb una bona volea, i poc després a Mata li han anul·lat un gol per fora de joc. I abans que arribés el primer xut a porta del Benfica, Javi García li ha fet un penal dubtós a Cole, que Lampard ha transformat (21').

Els portuguesos han pogut empatar en una rematada de Cardozo que Terry ha tret de sota els pals (30'). I quan millor estava jugant el Benfica, Pereira ha vist la segona groga, clara, i ha deixat al seu equip amb inferioritat i amb l'obligació de marcar dos gols.

La segona meitat ha començat amb una gran ocasió del Benfica, amb un xut de Cardozo a l'escaire que Cech ha enviat a córner amb una intervenció prodigiosa. El Chelsea ha reaccionat amb tres ocasions clares creades per Torres, Mata i Kalou.

Després de perdonar la sentència, el Benfica, tot i jugar amb un home menys, s'ha abocat en atac sense res a perdre. Necessitava dos gols, i al minut 84 l'espanyol Javi García ha rematat de cap un córner que ha deixat glaçat i mut Stamford Bridge. L'atac i gol portuguès ha quedat estroncat en un contracop perfecte d'un compatriota seu del Chelsea, Meirelles, que ha marcat la sentència amb un gran gol.

El 18 i el 24 d'abril el Chelsea i el Barça jugaran una semifinal de la Champions, l'altra serà Reial Madrid-Bayern de Munic.

stats