Futbol
Esports Futbol 07/12/2011

Bojan, al diari 'La Repubblica': "Sóc un nen de 21 anys amb totes les meves virtuts i els meus defectes"

El davanter del Roma ha demanat perdó per tots els errors que va cometre en el partit contra la Fiorentina, en què el seu equip va perdre 3-0, en una carta publicada avui pel diari italià 'La Repubblica'

Efe
2 min
Bojan xuta en una acció durant la Fiorentina-Roma.

RomaEn una carta publicada al diari italià 'La Repubblica', l'exblaugran comença la seva "mea culpa" admetent que es va equivocar en parar amb la mà la pilota que va suposar un penal i la seva expulsió, i també ha reconegut el seu error en "llençar la samarreta" mentre sortia del camp.

"Estimat director. Jo m'he equivocat. En vaig equivocar en tocar la pilota amb les mans, però estava en una zona del camp on normalment no estic acostumat a jugar i em va trair l'instint. No volia que marquessin el tercer gol", ha explicat Bojan en la seva carta. També ha demanat perdó pel gest de tirar a terra la samarreta, però assegura que "era només de ràbia i res més" i que la samarreta va ser el primer "que es va trobar entre les mans".

Però el jove davanter també demana que se li doni la possibilitat d'"equivocar-se" com a tots i rebutja la definició de "nen confós" que li va donar el diari en un article en què es criticava la seva actitud. "Sóc un noi afortunat però vull el temps per créixer. Reivindico totes les excuses que es donen als nois de 20 anys malgrat que jugui a futbol", ha afegit.

"Aquest esport - continua la carta - m'ha donat molt: diners, glòria i per als aficionats sóc un ídol, però no regala saviesa o maduresa. Sóc sempre un noi de 21 anys amb totes les meves virtuts i defectes". Bojan demana que tant a ell com a la resta de joves que juguen en la Sèrie A se'ls doni temps de créixer. "Ja tindreu temps per massacrar-nos", ha afegit.

El davanter romanista assegura a més que va escollir lliurement anar al Roma, i que fins i tot altres clubs com el Chelsea i Totenham o el Paris Saint Germain li oferien més diners. I ha explicat com al Barça no tenia espai i tenia moltes ganes de jugar i demostrar la seva capacitat. Demana, a més, que no se'l compari amb el davanter argentí Lionel Messi. Ell "és un fenomen" i "no és just fer comparacions".

stats